Lagre
Koselig og god mat

Hjemmekoselig med et rustikt preg som gir assosiasjoner til norsk kultur. Vi smakte på en... les mer

Anmeldt 20. juli 2023
Thore K
Koselig og behagelig plass.

Her kan man få opplevelsen av gamle dager i form av interiør og sjarm. Kjøpe norges beste... les mer

Anmeldt 14. mai 2023
stian aleksande... P

Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Deilige kaker, masse spennende smånips å få kjøpt og karamellene kan virkelig anbefales. Vi hadde en koselig rast her på vei rundt på oppdagelse på øya.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Mariadyreborg
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Er innom flere ganger når jeg er på øya. Her får du kjøpt litt av hvert, de produserer såper som de selger og de har en liten kafe med bare hjemmelaget. Jeg anbefaler kanelbollene.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, mortenn738
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en perle av et sted med masse fine såper og annet. Dessverre ødelegges totalopplevelsen og besøket av ei veldig lite service innstilt og sur ung jente i kassen i såpebutikken. Synd fordi stedet i seg er kjempe koselig, men ødelegges av sur og dårlig service.

Vi la igjen over 1000,- med en bismak.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, iFers
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Magisk plass!
Denne kaféen er uten tvil verd en omvei.
Vi stoppet for kaffe og diverse bakevarer, som kan anbefales.

Koselig utsalg og ett veldig varmt vertskap. Dette er en av de bedre kaféene jeg har besøkt!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, JorgenNOR
Anmeldt 12. november 2019

Var innom Alveland på Dverberg og her var det virkelig en opplevelse. Dette stedet lager såper i mange varianter og med forskjellige indigrenser og de er naturlige. Her har de også en hyggelig kafe og noen ganger er det levende musikk også

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Willy M