Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 24. oktober 2016

Et idyllisk sted med flotte fasiliteter. Bodde i leiligheten over inngangspartiet, og den var suveren. Gode senger, stort romslig bad, og gedigen stue, og en fin kjøkkenkrok. Superhyggelig service og godt fungerende internett

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Runar N
Anmeldt 8. september 2016

På veg til Andøya ble det bråstopp ved Andøy Frilufts senter.
Verten ønsket oss velkommen, da vi fortalte av vi var sulten, kom han med varierende meny, basert på lokalt råstoff.
Valget falt på ovnsbakt ishavsrøye, servert etter så lang tid det tar å tilberede det som skulle bli et fantastisk måltid med masse smak avpasset fiskes milde og runde smak.
Vi fikk også en hyggelig prat og gode råd om "veger" sør på Andøya av verten.
Øynene hvilte på utsikten mot Risøysundet og fjella i vest mens vi venta på maten.

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, terjegre
Anmeldt 25. juli 2015 via mobile enheter

Vaflene deres er veldig gode, men kremen ligner på sprøytekrem fra flaske. Den renner opp veldig fort, var og litt lite multebær på vaflene. Synes prisen er for høye for vaflene. De hadde bra kaffe og. Betjening var hyggelige

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, toyyaa
Anmeldt 27. mai 2015 via mobile enheter

Vi var slitne og sultne etter en rundtur rundt Andøya. Ble møtt m en alvorlig vert - som hadde middag å by på, men var ikke veldig imøtekommende. Vi valgte blomkålsuppe ( som var akkurat passe - litt grå) og ishavsrøye som var dekket m masse sitronpepowr, hvitløk og krydderier som bidro til at fiskesmaken nesten ble borte. Ble servert m potetstappe og ok grønnsaker. Lokalet var rent og ryddig.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, Kristine H
Anmeldt 20. desember 2014 via mobile enheter

Andøy friluftsenter ligger ca 40 min. kjøring fra Sortland på vei mot vakre Andøya.

Om du har tid bør du sørge for å gjøre et stopp der. Kan du ikke overnatte så opplev i allefall Ingvild & Nigels matkunster. Her får du ferske råvarer rett fra naturen rundt friluftsenteret.
Vi var noen kollegaer som hadde booket overnatting i Aurora, et flott hus med 5 soverom, kjøkken, møterom og 2 bad. Ypperlig om du vil klare deg selv.

Men dropp det og velg heller en god middag fra deres kjøkken. Nydelig tilberedt og med spennende smaker. Her er noe for enhver smak.

Flott og serviceminded betjening. Enkel og grei frokost. Nydelige omgivelser!

Dato for oppholdet: juni 2014
    • Rom