Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (106)
Filtrer anmeldelser
106 resultater
Vurdering fra reisende
82
17
5
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
82
17
5
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 106 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Vi kom fram sent men det var ikke noe problem, servicebygget var åpent og dusj var inkludert i prisen. Vi ringte på forhånd og fikk beskjed om å betale når det åpent neste dag. Teltplass rett ved servicebygget. Noe rått servicebygg, trolig for lite ventilasjon i dusjene, ellers topp.

Dagen etter var det meldt regn så vi avventet turen videre. Vi tilbragte dagen i restauranten/resepsjonen/foajéen. Startet med en herlig vaffel med rørte multer og rømme mens vi strikket. Deretter spiste vi helt fantastisk middag, Andøylam med grønnsaker, hazzelbakte poteter, anbefales!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 497viviane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NJT25, Eier på Andøy Friluftssenter As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017

Tusen takk for anmeldelser og tilbakemelding.
Velkommen snart tilbake!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Stoppet her for å spise søndagsmiddag en solskinnsdag i juli etter besøk på Andøya. Spiste litt forskjellig, men alle nikket samtykkende i at det var god mat og god service. Kanskje en smule dyrt, i alle fall for dagens. Stopp og prøv.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NJT25, Eier på Andøy Friluftssenter As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017

Tusen takk for besøket og tilbakemelding.
Velkommen snart tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017

Koselig uformell atmosfære. Svært hyggelig betjening som virkelig ønsker å gi god service. Lokalt tilberedte råvarer ga oss en hyggelig og god matopplevelse. Vi spiste Bacalao, fiskesuppe og tapas. Alle rettene var av svært god kvalitet. Vi kommer snart tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
    • Service
Takk, I8849JLtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NJT25, Eier på Andøy Friluftssenter As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017

Tusen takk for anmeldelser og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017

Andøy friluftssenter tilbyr rom av varierande storleik og utstyr i mindre bueiningar. Rural stil. God kvalitet på bygningar og interiør. Flott utsikt mot Risøysundet og eventuelt midnattssola. Godt tilrettelagt for mindre turar i nærområdet. Restaurant med lokale spesialitetar. Hyggeleg vertskap, men servitørar av ulik kvalitet den kvelden vi hadde middag der.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Roy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NJT25, Eier på Andøy Friluftssenter As, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017

Tusen takk for anmeldelser og tilbakemelding.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2016

Et idyllisk sted med flotte fasiliteter. Bodde i leiligheten over inngangspartiet, og den var suveren. Gode senger, stort romslig bad, og gedigen stue, og en fin kjøkkenkrok. Superhyggelig service og godt fungerende internett

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser