Hyggelig service og god mat på vei mot Andenes. Gode vafler med diverse topping for enhver smak. Anbefales!
Tusen takk for denne anmeldelsen. Vi satte stor pris på den.
Velkommen tilbake igjen !!! 😃
7–11 av 68 anmeldelser
Eventyrlig plass i vinterlandet, med fantastisk utsikt. Vertskapet bidrar til at du føler vel med god mat og innkvartering. Høg og god standard.
Hø
Tusen hjertelig takk for tilbakemelding og anmeldelser.
Velkommen snart tilbake igjen!!!
Vi var på veg nordover, og stoppet her først og fremst fordi det så velstelt ut. Den enorme overraskelsen kom når vi så menyen - for den var magisk.
Vi fikk vite at kjøkkenet ennå ikke hadde full åpning, men de kunne servere fortetter og dessert. Vi tok en tapastallerken med bolinhos, kjøttboller av elg og varmrøkt laks med rekesalat. Det var en rett som var beregnet for to i følge menyen, men der tok vi feil. Dette var knapt for en person, og sammen med en øl og en cola blåste vi snaue 500 kroner. Derfor blir det trekk. Vi kunne fått en bedre info om mengden mat...
Hei og mange takk for deres anmeldelse av Andøy Friluftssenter, den er verdifull for oss. Vi beklager at vår kommentar i menyen ikke var klar nok, og forstår nå at en forrettsporsjon for to personer kan vurderes ulikt. Dette er kjempetrist all den tid dere trodde dere bestilte et måltid for to personer. Det står skrevet ved siden av navnet på retten i parrentes; (forrettsporsjon for to personer), og siden dette er en lunsjrett kan den også deles av to personer som forrett før et hovedmåltid - se i menylinken under. Vi forstår ikke helt prisen dere har betalt da tapasretten koster kr 175,00, vår dyrest microbryggeri øl kr 120,00, og ei cola kr 40,00 som til sammen blir kr 335,00 og ikke kr 500,00 som dere skriver ? Vi håper virkelig ikke der har blitt noe feil i prisingen, og om dere gir oss tidspunktet på stoppet her hos oss kan vi godt sjekke om der er blitt en feil i regningen deres, om ønskelig.
Mange takk for at dere stoppet hos oss, ha en flott reise videre, og vær hjertelig velkommen tilbake hit til oss!
Fra menyen vår/ web meny link: https://andoy-friluftssenter.no/alacartemenu/?Article=53
Spist her to ganger, nydelig elggryte, bacalao og den beste hvite fiskesuppe jeg har smakt
Flott beliggenhet og veldig vennlige og serviceinnstilt personale og eiere.
Tusen hjertelig takk for tilbakemelding og anmeldelser.
Velkommen snart tilbake igjen!!!
Forrett 4 forskellig og delikat. Rype suppe, laks, lammefrikasse, hjortestek som smeltet i munnen. Rikelig med grønnsaker, mange slag kaker, dessert. skikkelig 17 Mai buffet.
Brasert biff, rød vin saus, grønnsaker, bare helt fantatisk.
Vafler med molter.
Flott utsikt sjø og fjell. Rolig og hyggelig betjening.
Kommer tilbake, Beste mat jeg har spist på lenge.
Tusen hjertelig takk for besøket og anmeldelser.
Velkommen snart tilbake!!!