Mange takk for konstruktiv tilbakemelding. Beklager så mye din dårlige matopplevelse her hos oss. Vi fosøker ikke å være "Fancy", vi simpelthen dyrker spiselige blomster og urter som vi dekorerer rettene våre med. Du har nok spist ei bakt ostekake og den har ikke sprø bunn siden den er bakt i ovnen. Vi benytter kun rene råvarer i vår matproduksjon og er stolte av det, men dessverre er det ikke ferske erter å få tak i så da må nok våre spisegjester ta til takke med at er fyste grønnerter i gulrot- og ertestuingen som er tilbehør til bokafisken, elles er det kun ferske grønnsaker her hos oss. Men så har vi jo en policy på å rette opp misnøye hos kunder, og tar klager til følge under oppholdet her slik at kunden får en god opplevelse til sist. Om det kan sises så har vi grunnet covid-19 forsøkt å opprettholde normal drift til tross for at det i utgangspunktet var helt umulig. At du oppfattet oss som uoppmerksom er virkelig beklagelig, og det må vi bare undskylde så mye, det var verken meningen eller ei holdnng blant serveringspersonalet. Vi er kanskje ikke flinke nok til å si ifra at "nå har vi mange inne og det kan ta litt tid før vi får tatt ordren din"...eller "det kan ta litt tid før maten din kommer på bordet da her er mange ordrer på kjøkkenet alt". Vi skal skjerpe oss, og så ber vi om at du og alle de som leser dette ytrer sin misnøye under besøket her da det er da vi kan gjøre noe med det. Ha en videre fin ettersommer og vær velkommen tilbake!