Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kurzurlaub mit der Familie ”
Anmeldelse av Hotel Erika

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
Hotel Erika
Nr. 64 av 96 hoteller i Caorle
Anmeldt 9 september 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste med familie
Takk, famgue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 78 anmeldelser

Anmeldt 10 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2017, reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, stefanodepra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Marco S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
giuliana g, Proprietario på Hotel Erika, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16 august 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, steveman81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: juli 2017, reiste som et par
Takk, Antony M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Caorle hotellene
0,8 km unna
Hotel Atenea
Hotel Atenea
Nr. 19 av 96 i Caorle
72 anmeldelser
13 km unna
Ingen bilder tilgjengelig
Motel B&B Casa Verde
Nr. 27 av 65 i Caorle
1 anmeldelser
6,9 km unna
Hotel Playa Blanca
Hotel Playa Blanca
Nr. 1 av 1 i Duna Verde
31 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km unna
Hotel Ambassador
Hotel Ambassador
Nr. 1 av 2 i Porto Santa Margherita
87 anmeldelser
6,1 km unna
Centro Vacanze Pra delle Torri
2,9 km unna
Ca d'Artisti B&B
Ca d'Artisti B&B
Nr. 1 av 1 i Porto Santa Margherita
3 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hotel Erika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hotel Erika

Adresse: Viale Guglielmo Marconi 42, 30021, Caorle, Italia
Beliggenhet: Italia > Veneto > Provinsen Venezia > Caorle
Fasiliteter:
Strand Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Restaurant Romservice Transporttjeneste Suiter
Hotellstil:
Nr. 64 av 96 hoteller i Caorle
Prisnivå: kr 867 - kr 1 050 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Hotel Erika 3*
Antall rom: 27
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Hotel Erika. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din