“Fantastisk restaurant, med hyggelig betjening!”
Anmeldelse av Masquenada

Masquenada
Bestill bord
man. 9.12.
20:00
Vurdert som nr. 9 av 214 Restauranter i Cefalu
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat og fantastisk service! Anbefaler denne restauranten! Spiste pasta med blåskjell, sjømat og tunfisk. Gode men rimelige viner som passet utmerket til maten! Vi måtte tilbake, og var like fornøyde etter andre besøk!

1  Takk, randilarsend2020

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og veldig hyggelig betjening. Rolig og hyggelig plassering litt unna turist-maset, men likevel sentralt. Billig og god vin også. Måtte gjenta besøket etter to dager!

1  Takk, 494annebrittp
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Her ble vi vartet opp av tre servitører på en flott og hyggelig måte. Gode vinanbefalinger og skikkelig god mat! Rene smaker og nydelig tilberedt! Blåskjell til forrett. Godt brød! Knallgod olivenolje! Hovedrett: Dagens fisk og ravioli! En nydelig variant av canelloni og grappa på huset! Kjempehyggelig betjening og kjekt med en prat med chef-kokken før vi gikk mette og lykkelige!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, hildegrimm
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Meget hyggelig og god service.
Maten holdt også mål.
Gode råvarer.
Relativt tradisjonelt Siciliansk (tror jeg)
God og rimelig vin.
Til sammen en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, anderss552
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Anbefaler absolutt ett besøk her. Koselig restaurant, meget hyggelig personale, gode ferske råvarer. Veldig veldig bra matopplevelse, anbefales!

1  Takk, kaiage

Reisende som så på Masquenada, så også på

Cefalu, Province of Palermo

Har du vært i Masquenada? Del dine erfaringer!