Vi har hatt en av den beste ferieopplevelsen så langt.
Hotellet er rent og pent, store frodige områder. Strand og badebasseng, men solsenger og håndduker inkludert.
De som jobber der er imøtekommende og hjelpsom. Alltid på tilbudssiden.
Maten er god, og særlig dessert og is. Mye høyere kvalitet enn hva jeg hadde forventning om på all inklusive. Restaurant manageren kjente oss igjen fra dag en og hjalp oss å finne gode bord. Vi ankom hotellet etter middagen var ferdig, men de disket opp med ett nydelig måltid uten problemer, og uten å ta ekstra betalt. Samme skjedde når min mann og sønn kom litt forsinket til lunch.
Gode muligheter for å trene: Tennis, padle, strandvolleyball, styrke, Ping pong og billiard, yoga, aerobic og vanngym, svømming.
Det som var toppen av kransekaken var underholdnings crewet, som også jobber på kidsklub. Barna blir inkludert som venner, både på dans, trening, kortspill, bading osv. De har grupper for alder opp til 18 år, og får med seg alle med stor entusiasme. (En fordel å kunne litt engelsk eller italiensk) Mine barn har aldri vist stor interesse for slike arrangerte opplegg, men her følt de seg mer som endel av en vennegjeng.
Vi er superfornøyde og kommer gjerne tilbake!