Vi gikk opp til Tempio di Giove Anxur som ble en fin tur. Det er et lite stykke å gå. Det kostet 6 euro PR pers for å komme inn. Men utsikten var helt utmerket.
Busstur opp til utkikkspunkter, informasjonssenteret og ruinene.
Fekk sjå film om severdigheten. Intressant film, men ellers var det ingenting å sjå på eller gjere på på sjølve senteret. Me hadde god tid ril å vandre rundt på fjellhøgda og sjå oss om i godt bevarte ruinar. Nydelig utsikt til byen.
God tid for å spassere og se på gamle ruiner med forklaring på italiensk og engelsk. Fantastisk utsikt ob dn liten trivelig kaffebar.
Vi feiget ut å kjørte til topps på kveldstid. Utsikten var helt nydelig og solnedgangen fantastisk. Et must når man er i Terracina.
Når en er i Terracina kan en godt ta turen oppom Tempio. Fantastisk utsikt, selv om en ikke betaler seg inn. Dog det kan være varmt midt på dagen.
Grei plass,fin utsikt utover bukten.Litt dyrt å komme inn,ikke så veldig mye å se. Men greit å ha gjort og sett. Noen likte dette godt men fascinerte ikke meg.