Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (574)
Filtrer anmeldelser
574 resultater
Vurdering fra reisende
172
230
111
46
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
172
230
111
46
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 574 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2015

Flott hotell med kort vei til sentrum av Toscanas fine by, Volterra. Hotellet har en fin utstråling og et godt miljø, for både voksne og barn. Bassengområdet er fint, og i tillegg er det god utsikt over et praktfullt landskap. Frokosten byr på ett greit utvalg, litt lav standard til å 4-stjernes å være. Det er muligheter til å nyte frokosten ute på terrasse og utsikten, her og, er fantastisk. Det verste med oppholdet var det litt trange rommet, men utenom størrelsen hadde rommet har god standard. Det beste med hotellet er besetningens holdning. God service, og veldig hyggelige mennesker! Verdt et besøk!

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, beddari1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHotelLeFonti, Direttore på Park Hotel le Fonti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2015
Google-oversetting

Dear Kasper B,
many thanks for your review, we are happy that you have enjoyed your stay.
We will be pleased to offer you a discount of 10% on the room rate on your next stay booked directly with us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2013

Dette hotellet kan absolutt anbefales. Det ligger sentralt til i Toscana med kort avstand (max 1 times biltur) til flere landsbyer, vingårder og byene Siena, Firenze og Pisa. Hotellet har veldig fine utearealer med svømmebasseng, solstoler, restaurant og bar. Det ligger 10 min spasertur fra Volterra sentrum. Hotellet har en svært god restaurant der du kan nyte god mat og ikke minst gode viner fra nærområdet. Personalet var blide og serviceinnstilte. Rommene er standard hotellrom, ikke noe ekstra, men gode senger og bra renhold. Rommene i første etasje på bakkeplan har uteplass, anbefaler disse, men prisen er litt høyere. Vi hadde frokost inkludert. Det er standard buffet med greit utvalg. Av varme retter var pølser, speilegg, kokt egg, eggerøre og bacon.Det er gratis parkering til bilen på hotellets egen parkeringsplass. Anbefaler å se på hotellets hjemmesider, disse stemmer bra med virkeligheten.

Romtips: Anbefaler rom ut mot bassengområdet/restaurant.
Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, TorPing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHotelLeFonti, Direttore på Park Hotel le Fonti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2013
Google-oversetting

Dear TorPing,
we are happy that you have enjoyed your stay at Park Hotel le Fonti!
It is a pleasure to read so nice words you wrote about us and we thank you for that.
Remember that if you come back we will glad to offer you a discount of 10% on room rate!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2013

Flott hotell med basseng og flott resturante. Veldig innbydende frokost der en kunne sitte ute på terrasse eller inne i restauranten. 500 meter til Volterra sentrum. Vi tok drosje til sentrum og gikk til hotellet igjen pga stigningen fra hotell til sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Kroatia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHotelLeFonti, Direttore på Park Hotel le Fonti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2013
Google-oversetting

Dear Kroatia,
we are happy that you have enjoyed your stay at Park Hotel le Fonti!
Remember that if you come back we will glad to offer you a discount of 10% on room rate!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2013

Le Fonti er et perfekt sted for å roe ned, nyte god mat og oppleve Toscana på sitt beste. Volterra er en praktfull liten by, en av Toscanas eldste. Hotellet ligger nedenfor bymuren og selv om byen kan være full av turister på sommeren så kan man nyte roen ved bassenget med utsikt over åsene og dalen nedenfor. Hotellet er godt drevet, meget god service, topp renhold og ikke minst en veldig bra restaurant kombinert med en vinkjeller du sjelden finner på hotell. Vi har vært på Le Fonti flere ganger og vil komme tilbake så ofte vi kan.

Romtips: Velg rom med utsikt over bassenget.
Dato for oppholdet: juni 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, David007_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHotelLeFonti, Direttore på Park Hotel le Fonti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2013
Google-oversetting

Dear David007_11,
thanks a lot for your review, we are happy that you enjoyed your stay again.
See you next time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2011

Et lite vel-drevet familiehotell som ligger 9 km fra San Gimignano. Drives av ekteparet Luca og Anna. Skikkelig fine og rene rom, nydelig frokost buffet. Et vertskap som alltid er der og ønsker deg det beste. Hyggelig hage med basseng.

Dato for oppholdet: oktober 2011
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Arnfinn V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser