“Fantastisk mat og drikke på en nydelig plass”
Anmeldelse av Cartapaglia Pizza & Gin

Cartapaglia Pizza & Gin
Få mat levert
Vurdert som nr. 4 av 255 Restauranter i Desenzano Del Garda
Anmeldt 14. juli 2023 via mobile enheter

Scorer høyt på Tripadviser, og ikke uten grunn. Bedre pizza skal du lete lenge etter. Fantastisk mat, både pizza og burger. Utrolig hyggelig betjening og en beliggenhet som er meget bra. Her skal vi tilbake. 6 stk som er meget fornøyd. PS ! Bord må bestilles på forhånd via nettside. Alltid fullt.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 254sveineriks

Anmeldt 12. juli 2023 via mobile enheter

Den beste glutenfrie pizzaen jeg har smakt. Pizzaene forøvrig var også verdens beste i følge min familie. Populær plass og fullt hver kveld, så lurt å bestille bord.

Dato for besøk: juli 2023

Desenzano Del Garda, Province of Brescia
Desenzano Del Garda, Province of Brescia

San Martino della Battaglia, Desenzano Del Garda
Vaccarolo, Desenzano Del Garda

Har du vært i Cartapaglia Pizza & Gin? Del dine erfaringer!