“Ekte pizza fra Napoli”
Anmeldelse av Pizzamani

Pizzamani
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i Moi
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Hadde gleden idag å besøke Pizzamani. Vi har pizzarestaurant der vi bor, men valgte å ta turen til Moi ( 40 min hver vei) for å spise en skikkelig Napoli pizza.
Vi ble ikke skuffet. Et flott lokale der en kunne se på pizzaen bli laget. Et skikkelig håndverk av en pizza der det ligger lange forberedelser bak.
Pizzaen smakte alldeles nydelig. Perfekt saltet bunn, en perfekt balansert tomatsaus og stekt til perfeksjon. Osten var også av topp kvalitet.
Toppingen var helt perfekt.
Kan virkelig anbefales!

2  Takk, Slaansky
René E, Eier på Pizzamani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2022

Tusen takk for at dere tok turen! Og tusen takk for fin tilbakemelding og anbefaling.

2024 av 29 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2022

Fantastisk god pizza, godt utvalg på menyen og masse spennende man kan kjøpe utenom. Kjapp servering 👍

Takk, Y4105JYninah
René E, Eier på Pizzamani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2022

Tusen takk for fin tilbakemelding. Vi selger alle produkter som vi bruker og litt til 😊

Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Vi var et par som spiste en fantastisk pizza som overgår alle pizzaene vi har spist! På lille moi. Det er virkelig vært et besøk!

Takk, L9774JWadrianr
René E, Eier på Pizzamani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2022

Tusen takk for fin tilbakemelding. Vi er veldig fornøyde med både lokalet og beliggenhet.

Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk pizza! En opplevelse verd i koselige omgivelser😊. Godt utvalg av Napoliansk pizza med ulik topping. Rask servering og god service

Takk, kurtk805
René E, Eier på Pizzamani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2022

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Anmeldt 8. juni 2022

Bestilte pizzakit til å steke selv. René var fleksibel på leveransen da vi kjørte forbi Moi. Deig, ost og saus smakte utrolig godt og ble stekt i vedfyrt ovn. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 158_yvinda
René E, Eier på Pizzamani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2022

Takk for tilbakemeldingen. Så lenge vi har deiger har vi anledning til å selge pizzakit 😊

Reisende som så på Pizzamani, så også på

Har du vært i Pizzamani? Del dine erfaringer!