Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK minus”
Anmeldelse av Restaurang Furøya

Restaurang Furøya
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Tvedestrand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Til nøden helt ok. Vært her før, frista ikke til gjentakelse, men resten av reisefølge ønsket, så da ble det så. Idéen er fantastisk, og stedet er idyllisk!
Men det er det..

Porsjonene på fiskesuppa var veldig små, ganske overraskende. Men smakte helt ok, hverken mer eller mindre. Burgeren er det kjedeligste jeg har sett av en burger.. Men smakte jo helt ok, det var virkelig burger i brød, og lignet en burger på grillen på 90 tallet. Som sagt alt o alt helt ok, og hadde dette vært 100kr meny på ei sjappe i sentrum, så hadde det vært greit, men her forventer man mer..
Forøvrig svært vanskelig å få tak på noe service her. Stor pågang og få folk på jobb, som vanlig.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, cecsve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 44 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Furøya er full av båter og likevel alltid god plass til flere. Imponerende mange båtplasser.

Restauranten har historisk sus og god mat. Dagens var blåskjell og det har vi spist for mye av i det siste, så da ble det fiskesuppe. Nydelig.

Delte en ost og skinke tallerken til forrett og det var en flott start med mye godt.

Topp at ungene får barneburger med salat mm på siden slikt de kan velge hva de vil ha.

Og husk å spare plass til dessert.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RenateJo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

En «firer» under tvil.
En utrolig hyggelig og spesiell plass. Vi hadde fint vær og satt ute. Fikk bestilt mat og drikke relativt raskt og måtte ikke vente alt for lenge på maten. Vi bestilte 2 barneburgere, en chiliburger og timiankrydret svin. Svinet var bra, barneburgerne falt også i smak og chiliburgerrn var overraskende hod men så utrolig kjedelig ut.
Trekk for litt høy pris, bordet var møkkete og ble ikke tørket av samt at servitøren hadde fingrene på innsiden av glassene før de ble satt på bordet
Pluss for atmosfære og ganske hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tro1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Det ble nok dessverre med dette ene besøket i år. Kun 1 av 6 for fornøyd med maten. Fiskesuppa var en helt tragisk. Nesten 300 kroner for noe som smakte posesuppe med hele tre blåskjell, tre scampi og to laksebiter. Savner nivået for noen år siden. Blitt bortskjemte med monopol?

Hyggelig sted og servitører, men når 4 av 6 klager på desserten (pannacotta uten smak) så bør man muligens gi en ny eller trekke fra på regningen. Det skjedde visst ofte at folk klagde på den...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristoffer E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

En perle i Tvedestrandsfjorden.
Et flott sted der du kan gå fine turer, se på dyra som holder til på øya, se på all den flotte vegetasjonen ikke minst se på mange fine båter samt mennesker som koser seg.

Restauranten tilbyr god mat til en akseptabel pris. God service fra hyggelig betjening.

Furøya er perfekt tilrettelagt for båtturister. Gode havnefasiliteter. Turistforeningen har også hytte der som kan brukes.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 432h_yeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurang Furøya, så også på

Tvedestrand, Tvedestrand kommune
Lyngør, Tvedestrand kommune
 
Tvedestrand, Tvedestrand kommune
Tvedestrand, Tvedestrand kommune
 

Har du vært i Restaurang Furøya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din