Vi var reisefølge på 3 som booket rom for to voksne og en tenåring og på ett raskt nettsøk fant jeg dette hotellet.
Ved kontakt med hotellet fikk jeg vite at rommet bar en junior suite som passet fint for 3, da rommet var stort. Vi fikk også opplyst at det fantes ladestasjon for elbil i gangavstand. Dette viste seg å ikke stemme, så vi måtte kjøre for å komme oss til en ladeplass, som ødela mye for tidsplanen.
Da vi kom ble vi møtt av hyggelig bevertning som viste oss til vårt rom. Vi så etter kort tid at rommet var raskt ommøblert for å få plass til ekstra seng, som førte til at alt utenom en mindre lampe ikke kunne settes i støpsel og rommet var bekmørkt. Vi hadde tenkt å tilbringe kvelden der, så ganske stusselig for to og ett halvt tusen, også for norsk standard. Da vi forklarte problemet og sa at det var tvilsomt å selge rommet til den prisen med ekstra kostnad for seng, slik rommet fremsto, var betjeningen ikke enig og henviste til at dette var det største rommet.
Balkongen var fin, men det hadde gjort seg med blomster istedenfor askebeger som eneste dekor. Vi ville satt pris på tre stoler, og ikke bare to, slik at vi kunne sitte sammen på balkongen. Rommet var av grei standard, badet var såvidt ok, men bar preg av 90tallets rimelige løsninger, så særlig stilling var det ikke.
Når det er sagt ligger hotellet magisk til ved havnen som er vakker. Man kan gå rett ut og bade ved flytebryggene og stemningen der om sommeren er egenartet.
Frokosten var enkel, men tidenes eggerøre gjorde inntrykk. Av ferske egg og stekt perfekt, fersk, selv om vi kom helt til slutt. Det var fint å forlate stedet med en vellykket frokost, da det var ganske mye som ikke holdt standard man kan forvente. Parkering utenfor koster masse, så det bør også beregnes som kostnad om man vurderer å overnatte der. Vi brukte 400 kroner på parkering. Vi underrettet hotellet da vi dro og håper ledelsen tar innspill med seg videre.