Dette var så skuff! Vi var 8 personer som skulle kose oss med god mat (trodde vi). Etter mye om og men klarte de å finne plass til oss og vi bestilte mat - hhv. ferske reker med salat og loff, cæsarsalat og Nachos. Etter ca. 30 minutter overhører vi noen andre som ankom før oss, etterspørre maten og si at de har ventet en time. Litt stresset siden vi hadde et annet ærend en time senere - spurte vi de ansatte om hvordan de lå an med vår mat. Fikk da beskjed om at det var en time ventetid på mat - etter mye løping frem og tilbake. Urutinert å ikke gi beskjed om dette når man tar i mot bestilling når det da er snakk om 1 og 1/2 time ventetid på mat. Den maten som forøvrig også er raskest å lage.
Fikk maten til slutt og var ENDA MER skuffet. Rekene smakte på ingen måte ferske reker. En liten håndfull salat og 2 tørre toastede skiver til nesten 300 kroner. Nachosen til 115 kroner bestod kun av tørr chips i en skål med en liten skål salsasaus og en liten skål rømme. Ikke engang smeltet ost var på den! Salaten var heller ingen høydare..
Så mye for å gå ut å «kose seg» litt ekstra en sommerkveld.
I tillegg var samtlige ansatte meget stresset og vi som kunder følte oss mer i veien enn som betalende kunder.
Toppen på kransekaka var dagsfylla på en gjeng godt voksne kvinner og menn som lå fortøyd i denne lekteren som «restauranten» lå på. Vi satt med andre ord 2 meter og et lite glassrekkverk fra 10 dritings voksne mennesker som sjanglet og danset og falt og musikken var deretter.
Største nedturen hele ferien og de mest bortkastede pengene på lenge!