“Anbefales”

Lai Lai House Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 15 Restauranter i Tvedestrand
Kjøkken: Kinesisk, Norsk
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat. Rimelige priser og rask servering. Hyggelig betjening. Kan anbefale seksretters smaksmeny. Litt bortgjemt beliggenhet.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, aimarviking

Anmeldt 23. juni 2020

Nydelig mat med raskt tid. De er veldig snille og har veldig gode priser👍 Stedet er fint med sitte plasser ute og jeg likte meg godt der😀

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, ZiggyC14
Anmeldt 2. februar 2020

Kjørte søndagsbiltur t/r Tromøya-Tvedestrand-Lyngør-Risør-Amtmannsvingen. Der lå Lai Lai House som vi hadde hørt om, men ikke besøkt tidligere. Vi var sultne og inn bar det. Ble raskt tildelt bord og fikk menyene. Jeg valgte Pekingsuppe til forrett og sprøstekt svinekjøtt i sur-søt saus med grønnsaker og fruen sprøstekt oksekjøtt i samme saus. Alt med ris og chopstics. Maten kom raskt, og var god som gull. Samme var betjeningen som var minst like bra som ved tilsvarende etablissementer! Stedet anbefales på det varmeste om du føler for kinesisk eller thai-mat. Serverer også norske retter.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 182dagd
Anmeldt 5. august 2019

Dette er et sted som kan anbefales! Vi bestilte Kylling i sur-søt saus og Thailand biff.
Begge rettene smakte bra, men Thailand biff var svært god. Hvis vi kommer på disse på disse kanter igjen, blir det nok et nytt besøk. Her var det store porsjoner med god mat!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Soppulf
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Nå skal det sies at vi ikke har slått oss ned i restauranten, men kun benyttet oss av take-away. Maten har da vært veldig god, og hele familien har funnet noe de liker.

Anbefaler stedet, god service, god mat!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, HegeNilsen

Reisende som så på Lai Lai House Restaurant, så også på

Tvedestrand, Tvedestrand kommune

Har du vært i Lai Lai House Restaurant? Del dine erfaringer!