Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gå et annet sted og spis!”
Anmeldelse av Knøtten Kro

Knøtten Kro
Vurdert som nr. 5 av 12 Restauranter i Lyngdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Familie på fem. Pizza...?! Var den fra fryseren tro? Den var iallefall knapt spiselig. Blir Piri Piri eller Pizzabakeren på oss en annen gang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Tippetuppa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 16 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2021

Et spisested som absolutt ikke serverer typisk jallamat. Hjemmelagde pita- og hamburgerbrød, aioli, marinert biffkjøtt mm. Fantastisk god mat, i særklasse. Anbefaler club sandwich og pita med biffkjøtt! De har også gode glutenfrie alternativer, baker egne brød her også.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, elinh867
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Svært skuffet over høy pris og veldig liten porsjon. Norges dyreste kilopris? Neste gang jeg er litt sulten prøver jeg alle andre alternativer i Lyngdal.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Dykker007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte løvstek i pita med pommes frites. Helt ok mat til ok pris. Greit når man ønsker et kjapt måltid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lavendel98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Løvstek i Pita er et must hos Knotten kro.
Vennvittig god.
Resten av menyen er også «gatekjøkkenmat», men smaker så mye bedre enn andre tilsvarende steder.

Anbefaler om du er i Lyngdal

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Knøtten Kro, så også på

 

Har du vært i Knøtten Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.