Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 171
TripadvisorUSD 171
Travelocity
Hotels.comUSD 171
eDreamsUSD 171
PricelineUSD 180
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
69
77
22
12
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
77
22
12
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 183 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Helt strålende

Flott opplevelse med god service, flott nærområde og masse muligheter for barna. Fri inngang til sørlandsbadet er også et stort pluss, perfekt sted om været ikke skulle være det beste.

Flott strand og utsikt fra hotellet. Vi bodde 2 barnefamilier i 1 etasje mot stranden. Topp at ungene løper å koser seg på plenen utenfor.

Vi kommer tilbake, og bestiller leilighet neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Liseng75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Vært her på vinterstid, første gang på sommeren. Fant ingen ledig rom på nett, skrev epost. Fikk familierom, litt over kr 2000. Stort og romslig rom, helt perfekt for barnefamilier. Stort bad. Grei str på seng. Sofa slås ut til dobbeltseng (hard, ikke særlig behagelig). Minibar. Var inkl frokost (servering ved bord pga korona. Altfor få ansatte, gjorde at vi ikke fikk gitt beskjed dersom det var noe). Badeland inkl, dårlig at det ikke ble tilbudt ved innsjekk eller utsjekk. Måtte si ifra. Burde ikke vært nødvendig. Stor parkeringsplass. Campingplass rett ved hotellet. Stor lekeplass.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Strålende opplevelse med god service, flott nærområde og masse muligheter for barna. Fri inngang til sørlandsbadet er også et stort pluss, perfekt sted om været ikke skulle være det beste.

Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, stegaboy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Veldig flott hotell med veldig god service, de som jobber der gjør en super jobb. Prisen for overnatting var god pris, når du får billetter til badeland og frokost inkl. Frokosten var veldig bra laget til. Utføre har du stor lekeplass og flott stor strand. Det er og gå avstand til badelandet.

Hvis jeg skal være litt prippen, så synes jeg det var litt stiv pris på maten i restauranten, men veldig god mat.

Hotell rommet var veldig flott og stort, terrassen var og store, her burde de kanskje vasket glassrekkverket.

Kjempe kjekke plass for store og små. Her skal vi igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, C1092KHdavide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Gjennomsnittlig greit hotell. Store rom og gode konferansefasiliteter. Hyggelig og oppmerksom betjening. På mitt rom fant jeg hår og såpesøl i dusjen, og det trekker en del ned. Men vi var mange i lag, og ingen andre klaget på dette. Derfor håper jeg for hotellets skyld at det var en engangshendelse.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Service
Takk, Mads-Yngvar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Rosfjord, Kundeansvarlig på Rosfjord Strandhotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Hei Mads-Yngvar F.

Tusen takk for tilbakemelding vedr. ditt opphold hos oss.
Setter veldig pris på at du gir beskjed vedr. ditt værelse og dette er nok ett engangshendelse, men jeg tar dette videre med vår husøkonomavdeling.
Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen Oddny, Rosfjord Strandhotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser