Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
      54.9 km fra Rosfjord Strandhotell
      Restaurant
      Se flere hoteller i Lyngdal
      Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig plass nær strand og sørlandsbadet. Kjekt for barn. Koselig lekeplass ute med hoppepute og lekeapparat.
      45 min kjøretur til Lindesnes.
      Hotellrommet var rent og helt ok. Litt sterilt, men gode senger. Ingen sjampo/balsam/lotion.
      Restauranten hadde god mat, men lite utvalg.
      Siden de ikke har egen lunsjmeny blir nok denne menyen kjedelig om man skal være her en stund.
      Skulle gjerne hatt en egen lunsjmeny med litt enklere mat. Sandwich, salat.
      Var ikke så mange alternativer til mat i nærheten heller. Skulle gjerne spist på Under som har Michelin-stjerne. Men ha må man booke lang tid i forveien. Så er det en stund til du skal bør du Google å se om du får med deg den opplevelsen!

Dato for oppholdet: august 2020
      1  Takk, StineMB
      Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Helt strålende

Flott opplevelse med god service, flott nærområde og masse muligheter for barna. Fri inngang til sørlandsbadet er også et stort pluss, perfekt sted om været ikke skulle være det beste.

Flott strand og utsikt fra hotellet. Vi bodde 2 barnefamilier i 1 etasje mot stranden. Topp at ungene løper å koser seg på plenen utenfor.

Vi kommer tilbake, og bestiller leilighet neste gang.

1  Takk, Lise S
      Anmeldt 26. juli 2020

Vært her på vinterstid, første gang på sommeren. Fant ingen ledig rom på nett, skrev epost. Fikk familierom, litt over kr 2000. Stort og romslig rom, helt perfekt for barnefamilier. Stort bad. Grei str på seng. Sofa slås ut til dobbeltseng (hard, ikke særlig behagelig). Minibar. Var inkl frokost (servering ved bord pga korona. Altfor få ansatte, gjorde at vi ikke fikk gitt beskjed dersom det var noe). Badeland inkl, dårlig at det ikke ble tilbudt ved innsjekk eller utsjekk. Måtte si ifra. Burde ikke vært nødvendig. Stor parkeringsplass. Campingplass rett ved hotellet. Stor lekeplass.

1  Takk, Vany90
      Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Strålende opplevelse med god service, flott nærområde og masse muligheter for barna. Fri inngang til sørlandsbadet er også et stort pluss, perfekt sted om været ikke skulle være det beste.

Vi kommer tilbake 👍👌

1  Takk, stegaboy
      Anmeldt 10. juli 2020

Veldig flott hotell med veldig god service, de som jobber der gjør en super jobb. Prisen for overnatting var god pris, når du får billetter til badeland og frokost inkl. Frokosten var veldig bra laget til. Utføre har du stor lekeplass og flott stor strand. Det er og gå avstand til badelandet.

Hvis jeg skal være litt prippen, så synes jeg det var litt stiv pris på maten i restauranten, men veldig god mat.

Hotell rommet var veldig flott og stort, terrassen var og store, her burde de kanskje vasket glassrekkverket.

Kjempe kjekke plass for store og små. Her skal vi igjen.

Takk, C1092KHdavide