Overraskende bra sted. Hotellet ligger steinkast fra stranden. Hyggelig betjening. Maten var nydelig. Ikke vanskelig å forstå at hotellet for mange gode tilbakemeldinger. Rommene var ok. Forbedringspotensial i forhold til renhold.
Dato for oppholdet: august 2022
Sted
Renslighet
Service
Spør Gaularfjell om Rosfjord Strandhotell
Takk, Gaularfjell
Idyllisk beliggenhet ved stranden. Vi leide en romslig leilighet med to soverom og terrasse. Badeland er inkludert i prisen. Lekeplass og lekerom for barna. Minigolf i gåavstand fra hotellet. God frokost. Restauranten har dessverre tapt seg siden vårt forrige besøk i 2020. Helt grei mat, men små porsjoner og stive priser.
Spør Aina25 om Rosfjord Strandhotell
Takk, Aina25
Ypperlig sted for er familier , men også venner og en par. Nydelig området, og masse gøyt å finne på! Veldig tilrettelagt med sandstrand, badeland, sykkel og tur muligheter. Også universell utformet, og tilrettelagt for rullestol. Anbefales.
Reisetype: Reiste med venner
Spør Iselin J om Rosfjord Strandhotell
Takk, Iselin J
Flott hotell, nydelig mat, veldig hyggelig personale og god service. Vi bodde først fire familier på hotellet for å feire en 60-års dag. Arrangementet ble veldig vellykket takket være hotellets kjøkken og personale. Tre flotte dager hvor alle familier var fornøyde. Så flyttet tre familier over i ferieleilighetene ved hotellet. God plass, rene og godt utstyrte og fortsatt bare få meter til herlig Strand. Her koste vi oss en hel uke. Anbefales både for par og familier
Romtips: Lurt å benytte tilbudene hotellet har. Blant annet gratis inngang til Sørlandsbadet om været er dårlig.
Gode turmuligheter i nærheten.
Spør WallyElisabeth om Rosfjord Strandhotell
Takk, WallyElisabeth
Jeg tilbrakte to dager på dette flotte hotellet med jobben i juni 2022. Det er et rent og fint hotell med hyggelige ansatte, gode senger, et romslig bad og ikke minst beliggende med en fantastisk utsikt over fjorden. Enkelte kollegaer meddelte at de hadde også en flott utsikt fra deres rom. God mat til frokost, lunsj og middag. Vi fikk tips om en gåtur til ‘Månen’ like i nærheten, noe som jeg kan anbefale videre hvor du får en flott utsikt over den langstrakte fjorden.
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør NinniHogstad om Rosfjord Strandhotell