Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bryllupsdag med svigers”
Anmeldelse av Sjø

Sjø
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Lyngdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2021

Vi hadde dagens tre-retter, og bedre sei har jeg aldri smakt. Piggvaren til forrett var kjempegod, og sorbeten til dessert var en verdig avslutning. Det er en selvfølge at vi kommer igjen

Dato for besøk: august 2021
Takk, BCastb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021

En udelt positiv opplevelse, vi bestilte fiskesuppe med tilhørende brød og smør. Rask servering og flott presentasjon av mat. Suppen smakte nydelig, blir ikke siste gang vi besøker Sjø.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 246kjetilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler Sjø i Lyngdal på det varmeste. Hyggelig atmosfære og utadvendt, trivelig personale. Maten er i særklasse bra. Den både smaker utsøkt og metter i månn. Er du i Lyngdal MÅ du innom sjø!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Tactec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Nydelig 3-retters middag, servert av kunnskapsrike og serviceinnstilt personale. Virkelig en god opplevelse

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Carl-Ole T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med blid betjening. Kjempe god, fersk mat. Enkel meny som er den sterkeste side - jeg trenger ikke komplisert meny, jeg ønsker god matopplevelser som minner meg om hjemmelaget mat, delt med de nærmeste. Spiser du hos Sjø restauranten får du sikkert denne opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Agnieszka M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sjø, så også på

 

Har du vært i Sjø? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.