Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Supert badeland

Supert badeland for vår familie. Her kunne ungene boltre seg i stupetårn, bølgebasseng, sklier og... les mer

Anmeldt 30. juli 2020
phovland
,
Egersund, Norge
via mobile enheter
Gøy!

Urolig kjekt for ungene. Stor koste seg inne og ute , god mat å rent. Hyggelig betjening. Kommer... les mer

Anmeldt 5. juli 2020
cathrinem2018
Les alle 66 anmeldelsene
  
Anmeldelser (66)
Filtrer anmeldelser
66 resultater
Vurdering fra reisende
33
22
8
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
22
8
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 66 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2018

Besøkte badet for sist fredag ettermiddag. Ganske stille og fredelig. Mange mulighter for store og små.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Da vi var Lyngdal i helgen så benyttet vi oss av å gå i Sørlandsbadet på lørdagen. Det er et suverent stef for alle aldre. Ønsker du å slappe av så er det et vælvære basseng for voksne. Så de har vannaktiviteter for alle. Supery sted enten du er på hjennomreise eller på ferie i nærheten.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Haakon H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Et kjempe kjekt badeland for både store og små! Flott velværeavdeling for voksne. Kjekke sklier, både inne og ute. Kunne hatt litt mer private dusjer.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Tine Charlotte O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Mor og ungdom på tur. Her var kjekt opplegg for alle. Spesielt deilig at me slapp å ta med pengar inn. Og deilig at det fins ein ute-del så me kunne sola oss!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, ragnahelenev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018

For å komme på et skikkelig badeland drar vi fra Stavanger til Lyngdal. I Stavanger/Sandnes snakkes snakke om å lage ett folkebad. I Lyngdal har de det og vi vestfra tar gjerne turen dit. Flott plass grei betjening og deilig varmbad for oss over 60 år. Me komme igjen te dokker, dokker har varen me trenge.Lykke til med deilig sommer og sol i Lyngdal.

Dato for opplevelse: mai 2018
2  Takk, kamhaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser