Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mye bra, men dyrt og skuffende lunch-servering.

Sørlandsbadet er et veldig godt alternativ hvis været ikke tillater å bruke de fine strendene på... les mer

Anmeldt 3 uker siden
torped
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Supert badeland

Supert badeland for vår familie. Her kunne ungene boltre seg i stupetårn, bølgebasseng, sklier og... les mer

Anmeldt 30. juli 2020
phovland
,
Egersund, Norge
via mobile enheter
Les alle 73 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
33
23
10
5
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
23
10
5
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 73 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Supert badeland for vår familie. Her kunne ungene boltre seg i stupetårn, bølgebasseng, sklier og andre hyggelige aktiviteter.
Fin løsning med å kunne betale på vei ut det du har handlet for i løpet av dagen.
Kjekt med begrensninger med tanke på Covid-19 som gjør at det er litt mindre folk i bassengene.
Mange badevakter gir et positivt inntrykk at de fokuserer på sikkerhet.
Litt å hente på organiseringen av stupetårnet.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020

Sørlandsbadet sier på sin facebook side
18.07.20 "Mange ønsker å besøke oss i dag. Vi forholder oss til nasjonale bestemmelser til Covid-19 og må begrense besøkende i badet.". Dette høres kanskje fint ut, men når alle badelandets gjester må stå tett i tett i gangen å vente på å komme inn vil jeg driste meg til å si at de ikke overholder de nasjonale bestemmelsene til Covid-19. Når vi må stå flere timer som "sild i tønne" i gangen utenfor hjelper det lite at de ikke slipper flere folk inn i badet på en gang. Uprofesjonelt!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Magnargrodem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Urolig kjekt for ungene.
Stor koste seg inne og ute , god mat å rent.
Hyggelig betjening.
Kommer tilbake snart.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, cathrinem2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Gratis inngang via Rosfjord fjordhotell måtte vi selvsagt benytte oss av
Både store og små kosa seg masse i de timene vi var her. Forskjellige ting å finne på etter hvilket nivå svømmeferdighetene er på.
Veldig moro med bølgebasseng, sklie og hinderløype

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, AnitaSonge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, kjekke bassenger og sklier. Alle i familien var veldig fornøyd. Her kommer vi igjen.

Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 697christiang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser