Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (178)
Filtrer anmeldelser
178 resultater
Vurdering fra reisende
125
44
6
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
125
44
6
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 178 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2020

Fasinerende interiør, alt fra tidlig 1900 tallet, mange fine detaljer, blondeduker, gamle stoler med broderte seter, etasjeovn. Ett hotel vi kommer til å huske lenge. Dyktig kokke med kjærlighet for mat, hjemmelagde kaker og flink med tilpassing til matintoleranse. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 176wencheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Stor og god frokost, deilig seng, massevis av sjarm og trivelige og hjelpsomme folk på huset. Mykje lys og mykje varme - godt for en trønder som har forvilla seg til Sørlandet. Skulle bare være en natt for å ta en titt, da jeg hadde blitt tipsa om plassen - ble fire netter tilsammen

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, l0visel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019

Fantastisk mat og omgivelser! Vi feiret bestemors 70 årsdag i en gammel stue fra slutten av 1800-tallet.Julematen var nydelig, alt var hjemmelaget og dessertbordet bugnet. Paulsen hotell og Cafe er verdt en tur til Lyngdal alene.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Elenmidtveit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Sjarmerende hotell i gammeldags stil. Rommet var lite og absolutt ikke spesielt god seng, men det er totalopplevelsen av dette stedet som drar opp. Litt som å skru tiden tilbake. Du må dele bad og toalett med de andre gjestene, men det var rent og fint. Koselig frokost i puben og en yndig hage.
Ble en artig opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Annkrs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Ønsker du et godt måltid i hyggelig omgivelser så er dette lille spisestedet og hotellet et veldig godt alternativ, og når maten i tillegg er god, så er allting godt. Det er viktig å støtte små og gode alternativer som dette etablissementet.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Service
Takk, 77vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser