Liker du rustikk sjarm, fantastisk god mat og god service - vil du ikke bli skuffet. Maten er det ikke mulig å bli skuffet over. En himmelsk fiskesuppe. Verdt turen i seg selv. Hamburgeren var også fantastisk.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vi fikk servert en veldig god fiskesuppe, antakeligvis den beste vi har smakt. Hyggelig vertskap som fortalte om historien til hotellet. Rolig og autentisk atmosfære. Absolutt verdt et besøk. Levende lys, behagelig bakgrunnsmusikk, antikke møbler, koselig hage.
Fasinerende interiør, alt fra tidlig 1900 tallet, mange fine detaljer, blondeduker, gamle stoler med broderte seter, etasjeovn. Ett hotel vi kommer til å huske lenge. Dyktig kokke med kjærlighet for mat, hjemmelagde kaker og flink med tilpassing til matintoleranse. Anbefales.
Stor og god frokost, deilig seng, massevis av sjarm og trivelige og hjelpsomme folk på huset. Mykje lys og mykje varme - godt for en trønder som har forvilla seg til Sørlandet. Skulle bare være en natt for å ta en titt, da jeg hadde blitt tipsa om plassen - ble fire netter tilsammen
Fantastisk mat og omgivelser! Vi feiret bestemors 70 årsdag i en gammel stue fra slutten av 1800-tallet.Julematen var nydelig, alt var hjemmelaget og dessertbordet bugnet. Paulsen hotell og Cafe er verdt en tur til Lyngdal alene.
Sjarmerende hotell i gammeldags stil. Rommet var lite og absolutt ikke spesielt god seng, men det er totalopplevelsen av dette stedet som drar opp. Litt som å skru tiden tilbake. Du må dele bad og toalett med de andre gjestene, men det var rent og fint. Koselig frokost i puben og en yndig hage.
Ble en artig opplevelse.