Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
3
4
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
4
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Etter 1 veke på div camping på sørlandet var det supert og komme hit. Alt svarte til forventningane, både personale, sanitæranlegg og området! Skogen mot stranda er super for tur, både spaser lg jogg. Litt vind når me var her, men sandstranda var nydelig. Me kjem nok igjen!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sogningen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Fantastisk spontan tur med barna mine i telt første gang, uken etter leide vi hytte.
Veldig fin strand rett ved campingen.
Det var også en kjempe bra lekeplass så barna koste seg på hele kvelden.
Vi kommer snart tilbake !

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, cathrinem2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Dårlige senger, måtte sove på sofa, ikke noe gøy med unger løpende rundt og stikkontakt henger helt ut av veggen. Veldig skittent, dårlig med kjøkken utstyr. 3 kniver og 3 gafler på en 4 manns leilighet.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bettina O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Vi har for 16 året på rad hatt ei flott uke på Kvavik camping. Hyggelig betjening i kiosken, og det holdes rent og fint i sanitær bygget. Fineste stranden, den er finkornet og veldig langgrunn, passer veldig godt med barn.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, R7920AZmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2015
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser