Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velg en annen restaurant!”
Anmeldelse av Jonas B. Lyngdal

Jonas B. Lyngdal
Vurdert som nr. 8 av 12 Restauranter i Lyngdal
Kjøkken: Pizza
Beskrivelse: Italian Diner, det beste fra begge verdener. Amerikans pizza og italiensk pasta, i tillegg til mange andre smakfulle retter. Vi kan love deg en eventyrlig matopplevelse, en inspirert og dyktig betjening og en uformell atmosfære. Vi holder til midt i Lyngdal sentrum, i Lyngdal kulturhus.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Italian Diner, det beste fra begge verdener. Amerikans pizza og italiensk pasta, i tillegg til mange andre smakfulle retter. Vi kan love deg en eventyrlig matopplevelse, en inspirert og dyktig betjening og en uformell atmosfære. Vi holder til midt i Lyngdal sentrum, i Lyngdal kulturhus.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på fem, de to eldste døtrene bestilte jonasburger og cæsarsalat. Jeg og husbonden hadde cheeseburger og minstemann hadde barnepizza med skinke. Dette med drikke kom på nesten 1200kr, og det var minstemann med barnepizzaen som fikk mest og best mat.
Både cheeseburgerene og jonasburgeren manglet ost og bacon. Kjøttet var ihjelsteikt og smakte vondt. Cæsarsalaten var tørr og smakløs. Dyr og kjip opplevelse. Kommer aldri igjen!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Silje D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (93)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 94 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2021

Var her med familien min i dag, og kommer aldri tilbake. Skitne bord, veldig(!) skitten barnestol. Vi bestilte en burger , en medium- og en liten pizza. Dette tok over en time, selvom det nesten ikke var folk i restauranten. Maten var stekt ihjel, men kald når vi fikk den. På toppen av det hele betalte vi i underkant av 600kr for dette. Fryktelig dårlig opplevelse. Konkluderer med at vi aldri kommer tilbake her, dessverre.

Dato for besøk: juni 2021
4  Takk, ThomasJ1545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Dårlig beskrivelse av meny. Servitør hadde liten kunnskap. Lang tid både på bestilling og før vi fikk maten. Vi var 4 stk og fikk bare servert retter til 3 stk. Den fjerde retten hadde de glemt, så en av oss fikk ikke mat. Vi ble tilbudt siste rett til redusert pris, men orket ikke en ny runde med venting, når vi andre var ferdige med maten. Det var flere servitører som ordnet for oss, men de hadde ikke kontroll hva som ble gjort.
Spesielt Scampi-retten med pasta var helt smakløs.
Vi har hatt noe lignende opplevelser på Jonas B på Kleppe også....
Ferdig med den plassen!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Hans_Petter12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2020

Vi var 4 stk på tur til Lyngdal og ble enige om å spise på Jonas B Gundersen. Normal har dette vært ok. Denne dagen kommer vi til å huske som et stjerneeksempel på dårli g
Service. Etter å ha sett over menyen i noen minutter blir vi enige om hva vi skal spise. Ingen servitører ser oss. De står og prater i baren. Og har ikke blikket rettet mot gjestene. Til slutt må jeg reise meg opp å vinker til servitørene som ser litt småsure ut. Maten kommer etter over 45 min. Det var folk på to andre bord. Så debvar ikke overarbeidet. Det kommer stadig inn venner og kjente av personalet som de står og prater med uten å ense oss en tanke om foreks maten var ok eller ikke. Når vi er ferdige så må vi opp i baren for å betale. Ingen spør da heller om måltidet var ok. Det Virket som de var glade vi gikk.
Restauranten virker som en dårlig kopi av originalen in Mandal. Der er det alltid god service og god pizza.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Trond L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Ventet en time på to club sandwicher. Flere som kom etter oss fikk maten før oss. Servitørene hyggelige men her må styrerne på banen og øke kapasiteten på kjøkkenet. Skal ikke bli i dårlig humør av å gå på restaurant.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Arild N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jonas B. Lyngdal, så også på

 

Har du vært i Jonas B. Lyngdal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.