Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Se gjennom høydepunkter
Beste tapasen ever😍

Jentan på Båly sin tapas var helt perfekt for oss som hadde sommerfest med jobben nettopp... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Harald B
via mobile enheter
Verdens beste fiskekaker.

Spiste ikke og likte ikke fiskekaker før jeg fikk prøvd fiskekaker herfra. For meg personlig så har... les mer

Anmeldt 12. juli 2023
tuzlakT
via mobile enheter
Les alle 22 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
14
6
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
14
6
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 22 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde et par netter på Lindesnes Havshotell, og oppdaget da Jentan på Båly. Og det var et lykketreff. Det var så mye godt i disken, både salt og søtt, fisk og skalldyr, andre matretter, snacks og søte ting til kaffen. Vanskelig å velge. Fiskekakene måtte vi selvfølgelig smake på. I tillegg ble det vårruller, «brødblingser», softis med nydelig varm karamellsaus, øl fra Lindesnes Bryggeri. Alt var kjempegodt. Hyggelig sted hvor man både kan ta med maten hjem, eller man kan spise utenfor hvor det er et sitteområde (også en del under tak).

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte fiskesuppe, ferske reker og ramsløkpesto. Helt vanvittig godt. Dere må bare innom å kjøpe😊. Er man med bobil, er det fint å parkere der. Ellers er det hav hotellet

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Håkon B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020

Hva er vel bedre enn ei god varm fiskekake i handa midt ute i havgapet? Fantastiske gode varme fiskekaker til kun 10 kr. stk.! Det er bra.
Trakk litt ned at de ikke hadde noe spesielt for barn. Altså de hadde vanligvis pommes frites, men var utsolgt denne dagen. De hadde forhåndsvarmet søtpotet fries som var litt myke og lunken i forhold til prisen. Litt dyre lokal varer (150,- for en flaske eplemost 0,7 l)

Men en perle av en butikk med hyggelige ansatte!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Er du i nærheten, bør du smake noe av det de lager her, F. Eks fiskekaker.
Mye god fiskemat i et trivelig utsalg. Kjøp gjerne noe med deg og sett deg ut på brygga eller langs kanalen og spis mens du ser på båttrafikken.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Jan-Erik Søvik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Kjempekoselig spisested med uteservering. Her selger de en god fiskesuppe og gode fiskekaker til en veldig god pris! Hyggelig å spise utendørs og de har en kjekk sandkasse for ungene på kaien. De selger også noen lokale varer som saft og andre matvarer. De stenger litt tidlig på lørdagen (15.00).

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, X6633OEsandraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser