Beste tapasen ever😍

Jentan på Båly sin tapas var helt perfekt for oss som hadde sommerfest med jobben nettopp... les mer

Anmeldt 21. juni 2024
Harald B
Utsøkte delikatesser

Anmeldt 5. august 2020
phovland
Egersund, Norge

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Her finner vi gode råvarer fra havet. Ferskere fisk må du fiske selv. Her har de også ferdig produkter som fiskekaker (utsøkte), fiskesuppe (fantastisk), paella, løkringer, vårruller & mye annet. Dyktige til å fremme lokale produsenter på øl, eplemost og andre råvarer.
I tillegg finner man isdisk, drivstoff for båt og hyggelige ansatte. Må bare prøves..

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, phovland
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde et par netter på Lindesnes Havshotell, og oppdaget da Jentan på Båly. Og det var et lykketreff. Det var så mye godt i disken, både salt og søtt, fisk og skalldyr, andre matretter, snacks og søte ting til kaffen. Vanskelig å velge. Fiskekakene måtte vi selvfølgelig smake på. I tillegg ble det vårruller, «brødblingser», softis med nydelig varm karamellsaus, øl fra Lindesnes Bryggeri. Alt var kjempegodt. Hyggelig sted hvor man både kan ta med maten hjem, eller man kan spise utenfor hvor det er et sitteområde (også en del under tak).

Takk, LineH79
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kjøpte fiskesuppe, ferske reker og ramsløkpesto. Helt vanvittig godt. Dere må bare innom å kjøpe😊. Er man med bobil, er det fint å parkere der. Ellers er det hav hotellet

Takk, Håkon B
Anmeldt 6. juli 2020

Hva er vel bedre enn ei god varm fiskekake i handa midt ute i havgapet? Fantastiske gode varme fiskekaker til kun 10 kr. stk.! Det er bra.
Trakk litt ned at de ikke hadde noe spesielt for barn. Altså de hadde vanligvis pommes frites, men var utsolgt denne dagen. De hadde forhåndsvarmet søtpotet fries som var litt myke og lunken i forhold til prisen. Litt dyre lokal varer (150,- for en flaske eplemost 0,7 l)

Men en perle av en butikk med hyggelige ansatte!

Takk, Terje B
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Er du i nærheten, bør du smake noe av det de lager her, F. Eks fiskekaker.
Mye god fiskemat i et trivelig utsalg. Kjøp gjerne noe med deg og sett deg ut på brygga eller langs kanalen og spis mens du ser på båttrafikken.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Jan-Erik Søvik H