Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt ett besøk!

Fint fyr med mye historie. Gøy og spennende å gå opp i fyret, men også mye annet å se på i området... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
RagBerg
,
Nesoddtangen, Norge
via mobile enheter
Fantastisk natur og en unik plass! Must see

Dette hadde vi gledet oss til men opplevelse overgikk forventninger. Her var det mange ulike bygg... les mer

Anmeldt 21. juli 2021
714kjetilj
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Les alle 339 anmeldelsene
  
Anmeldelser (339)
Filtrer anmeldelser
339 resultater
Vurdering fra reisende
196
122
12
3
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
196
122
12
3
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 339 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Her var familien på utflukt på fyret og området rundt. Mange spennende ganger i fjellet under fyret. I tillegg til fine turløyper i området rundt. Her kan en kose seg med god utsikt og en interessant historie.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Familie på to voksne og 3 bar - 9, 5 og 2 år. Til tross for at været var utfordrene og vind og regn, falt besøket i smak. Fin utsikt og bra lagt til rette med toaletter, spisesteder og souvernirbutikker. Prisen på kr 100for voksen og 50 for barn var litt i stiveste laget. Vel verdt et besøk i vakre skjærgårdsomgivelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, h_konj128
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Tre på bobiltur. En av oss er avhengig av rullator, området var ikke egnet for ferdsel på hjul. Kafeen hadde ikke så mye utvalg, men muffins anbefales, kjempegode. 100 kr for tilgang og omvisning på fyret, opplevdes litt dyrt. Så vi som hadde mulighet gikk rundt på andre knauser og skjær, og fikk sett mye av den fantastiske utsikten.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jan Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Etter mange km med svingete vei kom vi frem til det kjente fyret i havgapet på det sydligste punktet i Norge, flott plass med mye informasjon rundt de forskjellige byggene, dette anbefales et besøk

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, OddRichard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I forbindelse med et besøk på Spangereid syklet jeg og min mann ut til Lindesnes Fyr.

Været var fint, og det var hyggelig å besøke et fyr man har hørt så mye om. Godt organisert, og her stoler man på at de besøkende betaler enten via nett, eller på betalingsautomatene som er ved inngangen. Stor parkeringsplass, og også et utgangspunkt for å gå Kyststien.

Det er flott ute ved Lindesnes Fyr, med alle svabergene og den nydelige utsikten. Vi var innom museumsbutikken, og fikk sendt et kort med poststempel fra fyret. I tillegg var vi innom Bakerovnen som lå utenfor inngangen. Der spiste vi gode kanelknuter og tok en kopp kaffe ute i sola.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser