April-Elin
    50.6 km fra Lindesnes Havhotell
    60.9 km fra Lindesnes Havhotell
    Se flere hoteller i Spangereid
    Anmeldt 7. juli 2024 via mobile enheter

Som en liten oppvarming til vårt forestående besøk på Under som ligger 100 meter unna, ville vi besøke restauranten på Lindesnes Havhotell. Vi fikk en uvanlig varm mottakelse av de to resepsjonistene som var utrolig glade for at vi hadde tatt turen for å spise der. Veldig hyggelig, og vi skjønte fort hvorfor: restauranten var så å si tom. Det er det ingen grunn til når Lindesnes Havhotell serverer såpass god mat som dette. Her har du muligheten til å velge fra en klassisk a la carte meny der vi gikk for kremet fisk og skalldyrsuppe og kamskjell til forrett. Begge rettene var veldig gode. Til hovedrett fikk vi dagens fangst som var breiflabb. Også denne helt supert tilberedt. Gode desserter; sitronkrem med vaniljeis og en sjokolademousse med bringebærsorbet.
    Det Lindesnes Havhotell med fordel kan justere er vinutvalget samt bedre vinglass. Det er meningsløst å drikke f.eks en god Chardonnay i et knøttlite rieslingglass som på ingen måte yter vinen rettferdighet.
    Tilsvarende bør de ha noe litt mer spennende enn en middelmådig Cava på glass. Også denne ble servert breddfull i syltynne flute-glass. Rart at en restaurant med samme eier som Under ikke kan varte opp med noe litt bedre her. Når vi også opplyste en av servitørene at vinen på vinkartet var en 2018 årgang, mens det vi fikk i glasset var en 2021 årgang ble det "piggene ute", fra vedkommende servitør sin side og vi lot derfor den diskusjonen ligge. Synd for en såpass god vin, vi håper Lindesnes Havhotell kan opplyse om riktig årgang og oppdaterte vinkartet, samt kanskje utvide utvalget noe. Vi er helt sikre på at en av de tre Sommelierene fra "rett over havna" har noen veldig gode tips å by på.
    Servicen fra to andre servitører var dog veldig bra - såpass bra st vi avsluttet med etpar veldig gode drinker i baren der en av servitørene fortsatte å yte kjempegod service.
    Alt i alt en veldig hyggelig kveld.

Romtips: Ta Spangereid taxi! De er stort sett bare noen minutter unna og så støtter du samtidig opp om lokalt arbeidsliv samt at du kan la bilen stå👍
    Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, Marius L
    Anmeldt 17. september 2023

Senger og puter bra. Mangler kjøleskap. Trangt. Dårlige stoler på rommet.ingen ventilasjon (avtrekk på badet). Ustabil tv/radio hyppige avbrekk i sendingene. Umulig å lytte på radio. Forvirrende vanskelig adkomst. Forventet noe bedre komfort til denne prisen

Dato for oppholdet: september 2023
    Takk, OnAir05664964902
    Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Helt nydelig sted å tilbringe tid på.Vi hadde bare en overnatting men skulle vært flere. Vi fikk rom i 4 etg med utsikt mot restaurant UNDER. Og den dagen vi var der var det havblikk og strålende sol. Flott å gå tur i området. Mange aktiviteter der.

Romtips: Vi var der midt i uken før ferien og da var det ikke mye folk der. Sikkeet mye mere trøkk der i helger og ferier.
    Dato for oppholdet: juni 2023
    Takk, ingebj0rgm
    Anmeldt 20. april 2023

På veg til Stavanger, besøkte vi Lindesnes Havhotell. Flott beliggenghet og fine omgivelser for turer. God middag som vi kunne nyte på terrassen.
    Gangavstand til restauranten "Under", men med over et halvt års ventetid, ble det ikke noe servering der, på den turen.

Romtips: En liten rusletur i fantastisk nærområde er ikke feil etter en god middag.
    Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Reiseglad_60-modell
    Anmeldt 26. mars 2023

Knøttsmå hotellrom. Sparsommelig utstyrt rom. Shampo, såpe og håndsåpe i ett. Ingen balsam, kremer eller andre vanlig hotellprodukter. Ingen garderobeskap. Fin utsikt. God seng, ok frokost. Lang svartid på telefon til resepsjon. Hårføner manglet.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, Marianne V