Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Soooo vakkert - en god plass å være

Elskar området, kjærleikskogen, trappene, fossen - alt. Utruleg godt tilrettelagt og mange... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
myklemor
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Helt topp. Litt sliten i knea😁

Den turen hadde alt. Fysisk utfordring, omsorg, kjærlighet, natur og ingeniørkunst takket være... les mer

Anmeldt 6. oktober 2020
Robert S
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 10 anmeldelsene
  
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
10
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
10
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 10 anmeldelser
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Rett og slett en helt fantastisk tur!
Denne turen var tung og gå, da min kondis ikke er den beste.
Vi gikk kjærleiksskogen-draumekvila-utsikten -Holvikfossen-parkeringsplassen.
Stien er fint lagt opp (det var gjort et godt stykke arbeid), fottøy - joggesko.
Husk og ha fullladet tlf/kamera

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Hege90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Vi gikk fra sentrum i Sandane og besøkte Solplassen, kjærlighetssorgen, kvile og utsikten, og returnerte samme veg. Fantastisk bra laget turvei og trapper. Og ikke minst å glemme utsikten. Anbefales både som en rolig kveldstur eller som trimtur

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Exploration502392
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020

Eit unikt turområdet fullt av opplevingar, utkikkspunkt og variasjon. Noko slikt har du neppe sett før. Dei ulike opplevingane TIN-Camp, kjærleiksskogen, Draumekvila, Utsikten og Fosseteateret er knytt saman med flotte stiar og sherpatrapper. I dette området kan alle kose seg og finne sin plass. Parker i Sandane sentrum ved varden og følg hjarta som er i gangstien heilt til Trivselsskogen. Eller følg E-39 til du møter skilta til Trivselsskogen og parkeringa her.

Dato for opplevelse: januar 2020
Takk, knutrogernesdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2020
Google-oversetting

Dato for opplevelse: oktober 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser