Hans
Lillehammer, Norge
Anmeldelse av Gloppen Camping
4,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2020
Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
1.4 km fra Gloppen Camping
50.9 km fra Gloppen Camping
49.5 km fra Gloppen Camping
Se flere hoteller i Sandane
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ein flott camping med fine fasiliteter. Fantastisk strand med brygge og nydelig utsikt. Barna elska leikeplassen men synes det var leit at bassenget ikkje var opna att etter koronastenging.
Veldig hyggeleg og behjelpeleg personale!
Fint å kunne sykle inn til Gloppen sentrum som var heilt herlig.
Me kjem gjerne att!

Takk, sirirl22
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde sett oss ut denne campingplassen, da vi skulle gå tur i trivselsskogen dagen etter.
Hyggelig resepsjonist, vi kunne velge selv hvor vi ville stå. Det var mulighet for både telt og hengekøyer. Vi fant en flott plass til hengekøyene nær fasilitetene.
Rent og fint sanitæranlegg.
Mynter 10kr og 20kr for å dusje.

Savnet litt å kunne spasere fra campingplassen. Var ingen fortau så vi kunne se.
Wifi var veldig dårlig.

Alt i alt en veldig fint camping vi gledelig kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Hege90
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Besøkte Gloppen Camping på vår Norgestur i år, og ble godt fornøyd med denne campingplassen. Vi ville forsøke å sove i hengekøye etter noen netter i telt, og det var det mulighet for her. Vi fant oss noen rimelig passende trær i nærheten av fasilitetene og satte opp camp uten problemer.

Fasilitetene var gode, rent og pent på bad og toalett.

Savnet muligheter for å ta seg en god gåtur ifra campingplassen. Det var ikke veier for fotgjengere så vidt vi kunne se. Savnet også mulighet for å kunne handle i nærheten (Kan kjøre inn til Sandane, men hadde vært fint med noe som kunne nås til fots)

Alt i alt en flott campingplass som vi gjerne vil besøke på nytt 🤩👍

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Amarant85
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Velger nok Airbnb eller Gloppen Hotell neste gang. Jeg hadde leilighet i to netter.

Pros:
- Hele leiligheten var ren og ryddig
- Det var TV og trådløst nett
- God temperatur i leiligheten da jeg ankom

Cons:
- Kun tre kanaler: NRK1/2/3
- Trådløst nett som koblet ut hele tiden
- Dårlig kjøkkenutstyr (blant annet ingen suppeøse)
- Ingen frysedel i kjøleskapet (hvordan skal man få med seg maten i god stand i kjølebagen hjem da?)
- Kjøleskapet sto på for høy temperatur
- Ingen kroker å henge fra seg ting på, hverken på badet eller soverommet. Kun to kroker ved inngangsdør.
- Ingen hyller eller skap på badet eller soverommet
- Ingen nattbord på soverommet
- Ingen nattlampe på soverommet, kun taklampe
- Ingen informasjon/oppslag i leiligheten om hva som skal gjøres ved utsjekk. Skal man vaske etter seg? Skal man tømme søpla selv? Jeg valgte å gjøre som jeg pleier med Airbnb: Rydde etter meg, ta oppvasken og vaske lett over kjøkkenbenk og bad.
- Fikk ingen informasjon om tidspunkt for utsjekk

Summa summarum: Ikke verdt pengene.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Tenkeren
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting i en av leilighetene. Bra standard. Veldig rent og pent. Deilige senger(Jeg er kresen) Alt vi trengte på kjøkkenet. Parkering rett utenfor. Vi så heller på den fantastiske utsikten utover fjorden, enn tv'en som var der.
Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019