Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
13
12
1
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
12
1
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 29 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Lite koselig vognplass vi fekk tildelt, ujamn grus med biler til teltnaboane heilt opp i vogna. Ingen info på heimeside om stengt basseng, skuffa barn. Ikkje imponerande med ei trampoline utan nett.
Greie toalett og flott badestrand.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 196marthen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefin og stor campingplass rett utenfor sentrum av Sandane. Fine og rene hytter og en fin lekeplass til ungene. Bassenget var stengt pga korona. Dersom man vil bade så ligger plassen nærme vannet. Campingplassen anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kents78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020

Bodde i tre døgn i telt her i juli 2020.

Pluss for pris, 180 kr. døgnet var det billigste på turen for telt + bil. Få strømuttak, men heldigvis for flere av oss hadde en tysk bobilturist skjøteledninger med padde, så vi fikk koblet på flere enn de to på hytteveggen ved der vi lå. Fine områder, og en liten lekeplass som ungene var fornøyd med. Sanitæranlegget var bra, men her manglet det knagger inne i dusj-rommene, noe som kunne vært greit å ha hvis man vil henge fra seg tøy. Resepsjon ok. Minus at svømmebasseng ikke var åpent, tross at andre campinger åpnet svømmebasseng etter at regjerningen åpnet for dette. Hadde vært fint med gangvei til sentrum, men det kan ikke campingen noe for. Alt i alt en fin opplevelse her. Sandane var et trivelig sted, og spesielt anbefales Vaffleriet i byen. Kommer gjerne igjen hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, duncanshearer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ein flott camping med fine fasiliteter. Fantastisk strand med brygge og nydelig utsikt. Barna elska leikeplassen men synes det var leit at bassenget ikkje var opna att etter koronastenging.
Veldig hyggeleg og behjelpeleg personale!
Fint å kunne sykle inn til Gloppen sentrum som var heilt herlig.
Me kjem gjerne att!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, sirirl22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde sett oss ut denne campingplassen, da vi skulle gå tur i trivselsskogen dagen etter.
Hyggelig resepsjonist, vi kunne velge selv hvor vi ville stå. Det var mulighet for både telt og hengekøyer. Vi fant en flott plass til hengekøyene nær fasilitetene.
Rent og fint sanitæranlegg.
Mynter 10kr og 20kr for å dusje.

Savnet litt å kunne spasere fra campingplassen. Var ingen fortau så vi kunne se.
Wifi var veldig dårlig.

Alt i alt en veldig fint camping vi gledelig kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hege90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser