Fantastisk ridetur

Vi var en gjeng på 14 personer med ulik erfaring med hest. Hestene var fine og snille, alle... les mer

Anmeldt 28. august 2022
CecilieK415
Oslo, Norge
Topp tur i varmen

Fikk oss en fin tur, selv om vi bestilte på kort varsel. Små og store var fornøyd med snille hester... les mer

Anmeldt 1. august 2020
676gunnr
Trondheim, Norge

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Hadde en veldig fin tur med Morten i idylliske omgivelser. Turene tilpasses rytterens behov og ønsker. Kan virkelig anbefales. Her kommer vi tilbake 😃

Takk, elinmael
Morten R, Owner på Stall Rygg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkomne tilbake ved ei seinare anledning :)

Anmeldt 24. juli 2019

Vi leide et stølshus for 2 netter og fikk med oss 2 hester. En opplevelse utenom det vanlige i vakre omgivelser, i et primitivt lite hus. Liker du natur, hester og skogens ro er dette å anbefale. Våre 2 jenter på 7 og 12 hadde det fantastisk.

1  Takk, Rindiser
Morten R, Owner på Stall Rygg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2019

Takk for tilbakemelding. Flott at både store og små hadde det kjekt.

Anmeldt 7. juli 2019

3-åringen red en halvtimes ridetur med flink og oppmerksom guide på en snill ponni. Etterpå fikk hun stelle og gi godbit til ponnien. Vertene var fantastisk gjestfrie og inviterte oss inn på tunet for hopping på sin private trampoline og kaffe. Vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i området!

Takk, Ceccaru
Morten R, Owner på Stall Rygg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Takk for hyggeleg tilbakemelding. Velkomen tilbake ved ei seinare anledning.

Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 13. august 2016 via mobile enheter

Stedet er flott, guiden var utrolig! Det regnet når jeg var der, men jeg likte det svært godt selv om det regnet. Jeg anbefaler det.

Takk, Hamad A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Morten R, Owner på Stall Rygg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Thank you for your kind review. Welcome back another time, maybe you will have sunny weather :)

Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 8. november 2014

Vi dro på en 90 minutters ridetur langs en sti bak gården. Morten var svært hjelpsom, og også interessant å snakke med om området. Våre 9 og 11 år gamle barn hadde en flott første opplevelse på nydelige hester. Jeg skulle ønske vi hadde hatt mer erfaring slik at vi kunne ha ridd enda lenger inn i det vakre området bak gården.

Takk, dadrad213
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Morten R, Owner på Stall Rygg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019

Thank you for your kind review. Great that your kids enjoyed the trip. Look forward to welcoming you back another time.