Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Hotels.com
USD 153
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 153
eDreamsUSD 145
TravelocityUSD 153
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (225)
Filtrer anmeldelser
225 resultater
Vurdering fra reisende
93
85
24
18
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
93
85
24
18
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 225 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne.. Eneste positive med dette hotellet var den hyggelige lærlingen i resepsjonen. Jeg syns først og fremst at man burde opplyse sine gjester om at det ikke er mulig å få mat på hotellet uten å ha booket bord på forhånd. Dette ble jeg ikke opplyst om. Etter å ha spurt pent om å få noe som helst av mat servert på mitt rom, så fikk jeg mulighet til å få pizza eller hamburger levert på mitt rom. Bildene som er lagt ved, viser maten jeg fikk. Den KALDE maten jeg fikk vel og merke. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne engang. Denne maten er ikke laget av en kokk, og mest trolig så er denne maten varmet opp igjen. Pizza med spekeskinke? Spekeskinka var tykk og på grunn av det, så ble pizzaen så salt at den ikke var spisende. Potetene til burgeren var iskalde og burgeren var kald og nesten helt rå inni. Så kommer vi til det fantastiske rommet. Jeg fikk rom i den delen som de kaller «funkisdelen» fra 70-tallet. Om mulig, ALDRI SOV DER! For det første så var rommet dårlig vasket, søpla var ikke tømt, vasken på badet lakk slik at jeg plutselig ble klissvåt på beina når jeg vaska hendene. Men det største problemet er at det er så lytt! Helt umulig å sove her. Folk som gikk i gangen utenfor og over meg, hver eneste dør som ble åpnet å lukket. Jeg kunne høre folk tisse på do i rommene ved siden av meg. Her er det på tide med en oppussing. Så kommer vi til den store avslutningen på mitt opphold, som da er frokosten! 3 tørre brødskiver, to skiver ost, 2 skiver skinke og litt syltetøy i ett glass.. Åja. La oss ikke glemme kaffen. Som igjen var det eneste drikken som var tilgjengelig. Jeg drikker ikke kaffe.. Hadde jeg vist at det skulle bli sånn her så hadde jeg for det første spist middag ett annet sted før jeg kom til hotellet og jeg hadde kjøpt inn frokost, slik at jeg hadde sluppet å jobbe uten noe mat i magen, da ingen ting er åpent så tidlig. Hadde også sovet i bilen i stedet for å på hotellet, da hadde jeg kanskje fått noen timer søvn før jobb også. Usikker på om jeg kommer tilbake for å hjelpe kollegaer igjen,i Sandane når dette er alt de har å tilby ‍♀️

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, CecilieLo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei

Beklager din opplevelse, her ser det ut som det meste har gått galt.

Om du skulle ombestemme de og har behov for å komme tilbake må du gjerne ta kontakt direkte med oss, så vi kan tilpasse eit meir oppgradert rom til deg.

Ha ein fin dag

Mvh
Terese,Gloppen hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Gammelt tradisjonsrikt lite hotell som er nennsomt oppgradert og velfungerende. Svært hyggelige og imøtekommende personer i resepsjon og spisesal. Vi hadde en variert og velsmakende femretters meny preget av lokale leveranser. Vel til freds kunne vi avslutte en lang reisedag i utmerkede senger og møte solen på vinduene om morgenen. Frokostvarianten var koronatilpasset og upåklagelig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemedling

Kjekt at dykk har hatt eit hyggelig opphald

Velkommen tilbake

Mvh
Terese,Gloppen hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Frokostbrettet som ble servert første dag, var veldig bra. Ble kjedelig anbre og tredje dag. Anbefaler mer variasjon.
Ved to av måltidene fikk vi bestikk som ikke var rent, så ut som rester av egg. Den ene gangen var bryllupsmisdagen hvor det var rester på både kniv og gaffel.
Været var bra. Sengene var bra. Renhold på rommet var bra. Hyggelig betjening.
Men det blir ikke full score.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 168stigr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding

Kan forstå at frukostbrettet kan bli litt kjedelig etterkvart, og heldigvis no har vi fått gå tilbake til buffet :)

Skal ta ein oppstramming på oppdekkinga, det skal ikkje ligge framme bestikk som ikkje er pussa og reine

Ha ein fin dag og håper å ynskje deg velkommen tilbake

Mvh
Terese, Gloppen hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Et hotell vi alltid gleder oss til å komme tilbake til.Tiltalende rom med herlig komfort.
Hyggelig hotell med veldig god atmosfære og fantastisk hyggelig personale, maten er i særklasse.
Velsmakende og en glede for gane og øye.
Kan bare finne positive ting med dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 56lisbetg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei

Vi er så glad for å høyre at dykk har hatt eit flott opphald her med oss :)

Vi ynskjer dykk velkommen tilbake

Mvh
Terese,Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell i skjønne og stille omgivelser. God seng og god størrelse på rent rom. Dusjing betyr vått gulv med den enkle glassløsningen. Middagsutvalget noe begrenset -men godt det jeg fikk servert. Frokost noe begrenset grunnet smittetiltak, men greit å bestille fra servitør det man ønsket. Gode møterom. Fint opphold!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, knutb867
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding

Flott å høyre at du likte vårt korona frukost tilbud og at dykk hadde eit fint opphald

Vi ynskjer dykk velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser