Har hatt en gruppe med salgstrening på Gloppen Hotel over to dager. Veldig gode fasiliteter.
Vi hadde fantastisk mat og det er trivelig og service innstilt betjening og flotte omgivelser!
Anbefales på det varmeste.Mer
Anbefales på det varmeste.Mer
Hei og tusen takk for flott omtale
Kjekt å høyre dykk har hatt 2 fine dagar på Sandane og Gloppen hotell
Vi ynskjer dykk velkommen tilbake
Terese, Gloppen hotell - By Classic Norway Hotels
Kan varmt anbefale Gloppen Hotell. Veldig god mat, hyggelige ansatte og utrolig gode senger. Rommet var fint og rent. Vi valgte 5-retters meny og vinpakke, som smakte helt fortreffelig. Servitøren Damien gjorde kvelden helt perfekt med god service og lun humor.
Det eneste jeg vil påpeke er at uteområdet/hagen kunne trengt litt luking av ugress, tatt vekk døde blomster, tømme fulle søppeldunker og en sveip med vaskeklut over utebordene.
Hei og takk for din tilbakemelding, kjekt å sjå at du har hatt eit fint opphald med god mat :)
Vi skal ta oss ein tur ut i hagen å luke litt ugress trur eg ja :) det har du heilt rett i
Vi ynskjer dykk velkomen tilbake til oss
Terese, Gloppen hotell - by Classic Norway Hotels
Hotellet hadde hyggelig atmosfære. Noe upraktisk baderom med kun en dusjvegg. Baderommet fløt av vann etter dusj. God mat, og frokost. Sov særdeles dårlig da en av gjestene hadde en bil sov hadde alarm som gikk av flere ganger i løpet av kvelden og natten. Kommer gjerne igjen.
Hei og takk for tilbakemelding
Vi beklager så mykje den dårlige søvnen, vi fant eigaren av bilen så det vart bedre soving på dei som var her neste natt, men det hjelper nok lite for din del :)
Vi ynskjer dykk hjertelig velkommen tilbake, då kanskje med eit rom vekk frå parkeringsplasser :)
Terese,Gloppen hotell
Flott hotell i fine omgivelser.
Desverre dårlige rengjort rom ved ankomst , og dårlig også underveis.
Bråk fra bobilcampere var sjenerende .særdeles god mat og service . Vi fikk refundert deler av oppholdet, noe som viser at de er villige til å ordne opp samt forbedre seg .
Anbefales på det sterkeste.
Hei og takk for din tilbakemelding.
Vi jobber kvar dag med utbedring, så flott med tilbakemeldinger på både positive og mindre positive ting :)
Håper å kunne ynskje dykk velkommen tilbake
Terese,Gloppen hotell
Hyggelig betjening, førsteklasses restaurant med kunnskapsrik betjening som anbefalte helt rett vin til de ulike rettene, flotte og rene hotellrom...stor TV skjerm! Mye hjemmelaget mat og kjempegod frokost. Anbefales på det varmeste. Kort sagt .... løp å kjøp!
Hei og tusen takk for kjekk tilbakemelding
Vi ynskjer dykk velkommen tilbake
Terese, Gloppen hotell
Hadde nok forventet mer. Hotell og service fremstod som traust og rommet som slitt, med et særdeles upraktisk baderom. To-retteren vi bestilte i restauranten var for dyr i forhold til hva vi fikk. Har for eksempel aldri før opplevd å bestille kamskjell til forrett og bare få kun ett kamskjell på tallerken. Det skal sies at maten smakte godt.
Hei
Synd å høyre at opphaldet ikkje stod til forventningane, flott du kjem med tilbakemelding så vi kan forbedre :) Kjøkkenet vil øke antall kamskjell utifrå kor mange retter den enkelte bestiller :)
Vi håper å kunne ynskjer dykk velkommen tilbake
Terese, Gloppen hotell