hpj
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. aug. 2020via mobile enheter
Terese Helene Kirkhorn, General ManagerGloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. aug. 2020
Hei og tusen takk for besøket

Flott å sjå dykk har hatt eit fint opphald på Sandane med både hotellet og Trivselsskogen :)

Vi ynskjer deg velkommen tilbake

Terese,Gloppen hotell - By Classic Norway Hotels
Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
0.0 km fra Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels
    57.6 km fra Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels
    63.2 km fra Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels
    Se flere hoteller i Sandane
    Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Har hatt en gruppe med salgstrening på Gloppen Hotel over to dager. Veldig gode fasiliteter.
    Vi hadde fantastisk mat og det er trivelig og service innstilt betjening og flotte omgivelser!
    Anbefales på det varmeste.

Takk, bjornerikv
    Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og tusen takk for flott omtale

Kjekt å høyre dykk har hatt 2 fine dagar på Sandane og Gloppen hotell

Vi ynskjer dykk velkommen tilbake

Terese, Gloppen hotell - By Classic Norway Hotels

Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kan varmt anbefale Gloppen Hotell. Veldig god mat, hyggelige ansatte og utrolig gode senger. Rommet var fint og rent. Vi valgte 5-retters meny og vinpakke, som smakte helt fortreffelig. Servitøren Damien gjorde kvelden helt perfekt med god service og lun humor.

Det eneste jeg vil påpeke er at uteområdet/hagen kunne trengt litt luking av ugress, tatt vekk døde blomster, tømme fulle søppeldunker og en sveip med vaskeklut over utebordene.

Takk, torunnd941
    Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei og takk for din tilbakemelding, kjekt å sjå at du har hatt eit fint opphald med god mat :)

Vi skal ta oss ein tur ut i hagen å luke litt ugress trur eg ja :) det har du heilt rett i

Vi ynskjer dykk velkomen tilbake til oss

Terese, Gloppen hotell - by Classic Norway Hotels

Anmeldt 6. august 2020

Hotellet hadde hyggelig atmosfære. Noe upraktisk baderom med kun en dusjvegg. Baderommet fløt av vann etter dusj. God mat, og frokost. Sov særdeles dårlig da en av gjestene hadde en bil sov hadde alarm som gikk av flere ganger i løpet av kvelden og natten. Kommer gjerne igjen.

Takk, 610regine_
    Terese Helene Kirkhorn, General Manager på Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei og takk for tilbakemelding

Vi beklager så mykje den dårlige søvnen, vi fant eigaren av bilen så det vart bedre soving på dei som var her neste natt, men det hjelper nok lite for din del :)

Vi ynskjer dykk hjertelig velkommen tilbake, då kanskje med eit rom vekk frå parkeringsplasser :)

Terese,Gloppen hotell

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell i fine omgivelser.
    Desverre dårlige rengjort rom ved ankomst , og dårlig også underveis.
    Bråk fra bobilcampere var sjenerende .særdeles god mat og service . Vi fikk refundert deler av oppholdet, noe som viser at de er villige til å ordne opp samt forbedre seg .
    Anbefales på det sterkeste.

Takk, WillyF964

Hei og takk for din tilbakemelding.

Vi jobber kvar dag med utbedring, så flott med tilbakemeldinger på både positive og mindre positive ting :)

Håper å kunne ynskje dykk velkommen tilbake

Terese,Gloppen hotell

Anmeldt 29. juli 2020

Hyggelig betjening, førsteklasses restaurant med kunnskapsrik betjening som anbefalte helt rett vin til de ulike rettene, flotte og rene hotellrom...stor TV skjerm! Mye hjemmelaget mat og kjempegod frokost. Anbefales på det varmeste. Kort sagt .... løp å kjøp!

Takk, nilsa829

Hei og tusen takk for kjekk tilbakemelding

Vi ynskjer dykk velkommen tilbake

Terese, Gloppen hotell