Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 149
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 149
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 149
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
PricelineUSD 149
TravelocityUSD 149
Orbitz.comUSD 149
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (234)
Filtrer anmeldelser
234 resultater
Vurdering fra reisende
99
87
25
18
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
87
25
18
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 234 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021

Vi fikk flott rom med utsikt mot den fine hagen. Den dagen vi var der var det opptil 30 grader i skyggen og da var opphold i hagen med kald drikke under et skyggefullt tre nødvendig. Menyen tilbyr en fem-retters til middag men for oss to holdt det med en to-retters. Spekemat og salat til forrett sammen med et nydelig brød bakt lokalt. Til hovedrett valgte vi lam, også det produsert lokalt. Smakte utmerket. Til drikke valgte vi Gloppen-brygg, et øl som passet fint til lammet. Ansatte var hyggelige og imøtekommende. Gloppen hotell kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Jostein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Hotell Gloppen viste seg dessverre å bli en skuffelse. Bilder på nett stemmer ikke med faktisk tilstand, og dobbeltsengene på rommene er veldig små (140 cm brede?)
Rommene trenger helt klart en oppgradering, og badene likeså.

Maten i restauranten var veldig god, og lokalt brygget øl var en positiv overraskelse.

Romtips: Like greit å booke rom i den nye delen?
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 377linel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til innerst i en fjordarm. Hotell og rommene i klassisk stil. Sengene er gode, bad og dusj fungerte godt. Frokost er meget god og de lager ordetlig kaffe. Middag også meget god og bra presentert. Flott hage på fremsiden av hotellet som er perfekt for en 'aperivo' før middag.
Hotellet hadde 2-3 'trainees' som er hyggelig, men hvor den ene av de ikke enda hadde skjønt hva service dreier seg om. Den unge karen hadde en 'slentrende' holdning, litt upassende språkbruk, og hadde på noen slitte Nike jogge sko og virket lite intressert i yrket sitt. De lokale ansatte meget hyggelige og 'service minded'.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, trondh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk et «historisk» ganske enkelt rom i den gamle delen. Kun en stk. gammeldags nøkkel fantes til rommet. Ugreit når man er flere. Kaffemaskin på rommet hadde ikke stikkontakt! Måtte flyttes og plugges inn ved gulvet hvis en ville bruke den. Rullegardin defekt. Manglet sklimatte og støttehåndtak i badekaret. Farlige greier for eldre folk. Og så var lammefileten seig i restauranten som var bemannet med hjelpeløse unge ferievikarer. Dessverre leverte ikke hotellet etter innsalget sitt og prisnivået. Pandemien lan ikke ta skylda, det må strammes inn i detaljene.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Henning S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Overnattet på hotellet, da det ikke var ledig i Loen, som vi egentlig skulle til. Det var absolutt verdt å kjøre den lille turen ekstra for å bo her.

Kjempe god mat, både frokost og middag! De ansatte la godt til rette for gluten og laktosefrie retter. Veldig fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Cattali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser