“Middels. Husk kontanter!”

Aspendos
Vurdert som nr. 8 av 11 Restauranter i Hals
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig servitør, men maten var ikke mer enn middels. Barna likte pizzaen. Til hovedrettene er det enten pommes frites eller fritert potetbåter, det trekker ned.

Det er også helt utrolig at vi som turister, ikke har mulighet til å betale med kort.

Takk, maritfpa

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Mye folk, men rask og hyggelig betjening. Gutta likte pizzaen. Vi voksne syns det var smakløs pizza. Mangler smak i saus og kjøtt. Meksikansk pizza smakte hot, men likevel smakløs.

Men det helt uakseptable er at kundene må ut i minibanken rundt hjørne for å ta ut danske kontanter. Trodde ikke det var mulig i 2022.

1  Takk, RenateJo
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt gjennomsnittlig sted med pizza/pasta som sin spesialitet. Ok priser for en nordmann.

Har spist der et par ganger i mangel av gode alternativer. Ikke noe galt med pizzaen, bortsett fra at den var på det nærmeste smakløs. Smakte ingenting. 🤷‍♂️

Gjør ikke saken bedre når en av kelnerne kommer bortom under måltidet og gjør oppmerksom på at de ikke tar utenlandske kredittkort! 😡 Dette kun fordi de da får en avgift på et par kroner, noe de i stedet kunne ha gjort oppmerksom på og så lagt det på prisen 🕯💲

Når jeg som kunde må løpe rundt for å finne minibank (bruker bare kort), og uttak koster 30 kroner, hadde jeg heller betalt kredittkortgebyret for restauranten... 👎

Hvis utlendinger som spiser der krever det, kanskje de snur? Er ikke det poenget med Tripadvisor, å fremme forbrukermakt? Bare en tanke, kos deg med 🍕 men husk 💰!

- Leon 😎

2  Takk, Leon_Norway
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god pizza, hyggelig betjening, veldig fornøyd etter besøket. Kan anbefales dersom du ønsker en veldig god pizza

Takk, F4316VHjonasb
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Maten er helt grei og blir raskt servert. Prisnivået er for høyt i forhold til kvaliteten. Effektiv betjening.

Tar ikke kort som ikke er danske!

Takk, Svantesvoken

Reisende som så på Aspendos, så også på

Har du vært i Aspendos? Del dine erfaringer!