Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj ved havnen.”
Anmeldelse av Havkatten

Havkatten
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Hals
Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Spiste en enkel lunsj med sild som var meget god. Restauranten er meget populær og fylles raskt opp bed lunsj- og middagstider. Ligge fint til helt ytterst i havnen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, alf_gea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 113 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2019

Har spist både lunsj og middag på Havkatten flere ganger. Våre beste opplevelser har vi hatt til lunsj. På kveldstid er det såpass mange gjester i restauranten at personalet dessverre mister kontroll, og servicen blir deretter.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, evaj432
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019

Vi spiste en forrett ala skagensalat. Den var veldig stor og nærmest en rett i seg selv. Den var helt ok.
Til hovedrett spiste vi wienersnitzel som var veldig god. Også her fikk vi kjempemye mat.
Alle fire var enige i at vi kunne droppet forrett pga mengden mat.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019

I forbindelse med utseiling med seilskip/deltakere på tall ships races spiste vi buffet sammen med fullt hus. Det var rikelig og variert på bordet, ingen ting gikk tomt til tross for full restaurant. Meget god service.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Petter E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Bruchetta til forrett var nesten uten tomat og minnet om en tørr, innbakt minipizza. Ufo pizzaene kom fulle av pasta. Sprø og lekre å se på men lite smak, selv med hvitløk. Oksefilet og mørbrad fungerte greit, men var for mye stekt da de ble bestilt medium. Gode søtpoteter og bakte poteter. For lite grønnsaker.

Dato for besøk: august 2019
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havkatten, så også på

 

Har du vært i Havkatten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din