“God stor pizza”
Anmeldelse av Restaurant Sorrentos

Restaurant Sorrentos
Vurdert som nr. 10 av 11 Restauranter i Hals
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Spiste pizza som var god men meget større enn forventet. Vi klarte bare å spise halvparten. Koselig å sitte ute på torvet.

Takk, alf_gea

Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Og ikke bare har de pizza, flere andre flotte og gode retter! Anbefales til både familie og venner. De har også takeaway 😄👍

Takk, 423renatek
Anmeldt 28. juli 2019

Veldig god pizza men dessverre tommel ned for service. Vi måtte be om å få bestille mer drikke, til tross for at det stod flere servitører og pratet sammen ved disken.. det samme med dessert... Brukte middagstallerkener stod igjen på bordet selv etter at servitøren hadde tatt bestilling på dessert og kaffe.. Men som sagt tommel opp for veldig god mat..

Takk, Elinstave
Anmeldt 22. juli 2019

Som turister i Hals bestilte vi mat her flere ganger og her kommer vi absolutt tilbake. God mat for billig penger, utrolig hyggelig betjening. Kjempe god 🍕

Takk, nicolgr
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Servicevennlige, god mat og en positiv overraskelse. Tilpasser meny etter ønsker og intoleranser med et smil og vennlighet. Vi kommer gjerne tilbake

Takk, B1942JQthomash

Reisende som så på Restaurant Sorrentos, så også på

Har du vært i Restaurant Sorrentos? Del dine erfaringer!