“Nydelig mat, rask og hyggelig betjening.”
Anmeldelse av Joe's Diner

Joe's Diner
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Tocksfors
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Rask levering, og fantastisk nydelig mat. Bestilte kjøttboller med potetmos, saus og tyttebærsyltetøy. God, raus porsjon. Nydelig hjemmelaget saus som topper en slik rett. Fersk timian på toppen og syltetøyet i egen skål er et stort pluss. Rent og pent og hyggelig betjening. En positiv overraskelse da forventningene ikke var særlig med tanke på beliggenheten på et shoppingsenter på svenskegrensa.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kmartek2022

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra «Dirty Harry» pizza til Lunch. Bra fisk til Lunch/ Middag. Bra hamburger-meny. Fint sted. Om sommeren er det border ute i solen for å spise Lunch. Det er rent.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Roy_R_Kjerengtr
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Grei plass å innta en kopp kaffi og smørbrød. Vi var fire som alle bestilte rekesmørbrød som var ganske greit. Minus var brødet som var veldig tørt. Ellers ett veldig greit sted.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, tor56Haugesund
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Spiser ofte på Joes Diner når vi handler på Töcksfors. Bra mat hver gang, fint lagt opp på tallerken. Supergod milkshake. Bestiller crispy chicken og får to burgere. Pluss for gratis salatbuffe.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, HegeAngelica
Anmeldt 29. oktober 2017

Vi, min samboer og jeg, er ofte innom Joe's Dinner og spiser Joe's Big Burger, men i dag ble vi skikkelig skuffet. Det som skulle være en angus burger, var en industriburger av værste slag. Vi orket ikke å spise mer enn en bit og gikk. Vi klage til servitøren som sa de hadde begynt med en ny type 2.0. Da blir dette mitt siste måltid på Joe's Dinner om de ikke går tilbake den saftige gode burger de var kjent for.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, johngt_13

Reisende som så på Joe's Diner, så også på

Tocksfors, Värmland

Har du vært i Joe's Diner? Del dine erfaringer!