Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
BGK190479
Oslo, Norge
Anmeldelse av Froso Park Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. nov. 2018
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
4,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lina H, ChefFroso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. nov. 2018
Hej,

Tack för dina synpunkter.

Hoppas på ett snart återseende,

Lina Hansson
Hotel Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 943
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 943
3.4 km fra Froso Park Hotel
Gratis parkering
    5.2 km fra Froso Park Hotel
    kr 1 721
    Fullt refunderbart
    • Tripadvisor
      kr 1 738
    • Booking.com
    • Hotels.com
    0.0 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 782
    kr 1 653
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Strawberry Hotels
      kr 1 782
    7.5 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Svømmebasseng
    kr 1 238
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    7.6 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    kr 1 620
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 620
    7.6 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    kr 1 270
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Priceline
    7.6 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 539
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 539
    7.7 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 105
    Fullt refunderbart
    • Booking.com
    • Priceline
    • Hotels.com
    7.7 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 911
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    7.8 km fra Froso Park Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Froson
    Anmeldelser (728)
    Filtrer anmeldelser
    728 resultater
    Vurdering fra reisende
    462
    177
    43
    30
    16
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    462
    177
    43
    30
    16
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    2429 av 728 anmeldelser
    Anmeldt 9. oktober 2018

    Dette hotellet var virkelig en hyggelig opplevelse. Vi var tre voksne og en gutt på 11 som hadde bestilt to netter i august. Vårt familierom i hotellets hovedbygning, var egentlig en suite med innsatt køyeseng i oppholdsrommet. Det var eget soverom med king size seng og stor flatskjerm. I tillegg var det Sofa og stor Tv i det andre rommet. Flott baderom. Det eneste minuset var at det var forferdelig varmt på rommene og ikke mulig å åpne vinduene. Eller hadde hotellet et fantastisk spa anlegg med blant annet oppvarmet utendørs basseng. Hotellet ligger noen km fra Østersund, men buss til byen går ofte og stopper rett utenfor hotellet, perfekt! Tror det kostet ca 25 Skr hver vei for voksen. Et fantastisk flott og hyggelig hotell som jeg anbefaler uten forbehold.

    Dato for oppholdet: august 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, ToreA757
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Lina H, Chef på Froso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
    Google-oversetting

    Hej Tore,

    Vad glada vi blir att ni haft det bra hos oss!

    Hoppas på ett snart återseende,

    Lina Hansson
    Hotellchef

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 19. september 2018

    Overraskende hyggelig innsjekk m oppgradering av rom, stort, minimalistisk stil, men med atmosfære og utsikt.
    Nydelig middag i restauranten. Topp mat og service. Det er her takhøyden i dobbel forstand blir synlig, uformell og stilig.
    Så fram til å benytte Spa avdelingen, men åpnet ikke før kl 11 tirsdager, så vi tok oss ikke tid til å vente og kjørte videre, men kommer garantert tilbake.
    Beklager, men fikk ikke merket hotellvurderinger fordi de ikke ble tatt i mot ved avmerking. Vi var veldig fornøyde. Stille, rolig og reint.

    Romtips: Rommene på bottenvåningen aksepterer hunder
    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Rigmor H
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Johnnie S, Guest Relations Manager på Froso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
    Google-oversetting

    Hej Rigmor!

    Vad glad jag blev över att höra att ni hade en härlig vistelse när ni besökte oss.
    Kan inget annat än att hålla med dig, miljön och naturen här ute på Frösö Park Hotell är helt makalös.

    Vad tråkigt att ni inte hann besöka vårt fantastiska spa-avdelning.
    Fredag-Lördag har vi öppet från 09.00-21.00

    Stort tack för din feedback, det är något vi värdesätter högt.

    Ni är mer än välkomna tillbaka till oss! :)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

    Fantastisk fint hotell med veldig imøtekommende personal.
    Lydtette rom, fint bad og skikkelig god dusj.
    Minus var at rommet var alt for varmt til og sove i og at det ikke gikk an og åpne et vindu. Når vi sa ifra om det fikk vi gratis inngang på spaavdelingen før vi dro hjem å det må jeg si er helt fantastisk kundeservice. Frokosten var å lekker tross lite utvalg i pålegg. Alt i alt et hotell vi gjerne kommer tilbake til om vi skal til Østersund igjen.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, tnissen79
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Johnnie S, Guest Relations Manager på Froso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
    Google-oversetting

    Hej!

    Stort tack för din feedback, detta är verkligen något vi värdesätter och tar till oss.
    Jag beklagar att rumstemperaturen var för hög, men tycker verkligen det är kul att ni kunde ha överseende med detta.

    Ni är mer än välkomna tillbaka till oss på Frösö Park Hotell! :)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

    Topp hotell med proffe medarbeidere! Rommet var rent og pent, perfekt temperert svært godt lydisolert. Stor og velutstyrt gym og enorm Spa-avd. Frokost i verdensklasse og god restaurant. Var på gjennomreise med min 10 årige datter og hun elsket hotellet! Masse å gjøre, så hun ville ha en natt til for å utforske mer! Blir heretter fast stopp på våre reiser mellom Oslo og Nord-Norge.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Robert B
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Johnnie S, Guest Relations Manager på Froso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018
    Google-oversetting

    Hej Robert!

    Gud vad glad jag blir över att läsa detta, precis sådär ska man känna efter en vistelse hos oss på Frösö Park Hotell.
    Du och din dotter är mer än välkomna tillbaka till oss.

    Jag hoppas vi ses snart igen.

    Med vänliga hälsningar

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

    Hotellet har et flott lobbyområde og fine rom. Godt med plass for en familie på fire. Renholdet er Ok minus, jevnt over slik det, etter min erfaring, pleier å være på de fleste hoteller.
    Airconditionen på rommet var så og si ikke fungerende, og man kunne ikke åpne vinduene. Jeg synes det ble i overkant varmt å sove i 26 grader.
    Frokosten var meget bra. Ferskt brød, delikat pålegg, varmmatbuffet, frisk frukt.
    Ville styrt unna dette hotellet på de varmeste dagene, ellers anbefales det.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 89iduns
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Johnnie S, Guest Relations Manager på Froso Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
    Google-oversetting

    Hej Idun!

    Jag vill börja med att tacka för din feedback, detta är jätteviktigt för oss så vi kan fortsätta att utvecklas som företag och individer.
    Och ja, värmen tog verkligen kål på hela Sverige i år. Så jag får även beklaga detta.

    Jag hoppas ni vill besöka oss igen så ska vi leverera en riktigt toppenupplevelse åt er.

    Med vänliga hälsningar

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser