Katrine LP
Dato for oppholdet: juni 2019
Susanne Å, ChefVann Spa Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. juni 2019
Hej 81kalup,

Stort tack för er återkoppling!

Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och för att vi skall kunna göra det behöver vi våra gästers synpunkter.

Vi jobbar alla hårt här varje dag för att ge våra gäster en fin upplevelse men i ert fall verkar det som vi inte nåt hela vägen fram. Vänligen kontakta mig på susanne.ahlund@vann.se då jag gärna pratar med er om er vistelse.

Ha en fortsatt fin dag!

21.3 km fra Vann Spa Hotell & Konferens
    Se flere hoteller i Brastad
    2025 av 562 anmeldelser
    Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Et utrolig koselig sted. 2 gang vi er her og garantert ikke den siste. En rolig behagelig stemning på hotellet. Veldig hyggelig ansatte som gjør det lille ekstra for å føle deg velkommen. Spa avdelingen er veldig bra. Har aldri vært overfylt på våre besøk. Maten har alltid vært fantastisk!! Har kun vært her på tidlig vår/sen vinter. Er et sted vi må oppleve på sommeren også. Ligger fantastisk til ved fjorden.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 595martinf
    Anmeldt 9. mars 2019

Alt personale ga en hyggelig og god service. Hyggelig å bli "sett" som gjest med ett lite smil og ett hei. Gode råvarer, mye økologisk og kortreist mat. Service & mat trekker godt opp på helhetsinntrykket og var ett stort pluss. Noe skuffet over ikke tilgjengelig SPA behandling, selv ved ankomst tidlig på ettermiddagen. (Fikk heller ikke beskjed om at eventuell SPA behandling måtte forhåndsbestilles) Fant ikke massasje boble bad, men eller fantastiske små bade kulper og større bassenger, både innendørs og utendørs. Herlig å sitte i liggestoler på bassengkanten med utsikt over fjorden. God beliggenhet på anlegget - mat & service gjør at vi gjerne kommer tilbake ved en annen anledning.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 970finns
    Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening og god spa-avdeling.
    Forventer en mye bedre standard på rommene. Ingen rom med dobbeltseng, kun to senger satt inntil hverandre, tapetstrie på veggene. Så ut som et kasernerom.

Dato for oppholdet: august 2018
    1  Takk, Kristoffer Amda... G
    Susanne Å, Hotelldirektör på Vann Spa Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hej Kristoffer,

Stort tack för er återkoppling.

Vad härligt att ni tyckte om vår mat!

I vinter påbörjar vi vår renovering av våra rum och hoppas ni kommer tillbaka till oss när detta är färdigt!

Ha en fortsatt fin dag!

Anmeldt 16. oktober 2018

Fin atmosfære, jordnært, nydelige omgivelser og beliggenhet, god mat, hyggelig betjening, herlig spa-avdeling, gode senger. Hyggelig underholdning i helgen. Anbefales på det varmeste for voksne i alle aldre. Mange muligheter til avkobling både ute og inne. Det eneste jeg savnet var litt mer varme på rommet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, samtalegrete
    Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Det er ca 7 år siden vi var her sist og nå trenger hotellet en overhaling. Beliggenheten er så magisk at resten av hotellet fortjener å skinne. Spa avdelingen er avslappende, men her må bassengene gjøres rene. I alle kulpene lå det møkk på bunnen.
    Rommene er spartanske og det hadde ikke vært vanskelig å få et litt mer luksus preg over rommet.
    Middagen er Ok, kokken brukte for mye salt og vi merket at rettene går på samlebånd.
    Er det noe det ikke går ann å sette fingeren på så er det betjeningen. De har holdningen Yes I Can !!

Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, 461piak
    Susanne Å, Chef på Vann Spa Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018

Hej Pia K,

Stort tack för er återkoppling, vi strävar ständigt efter att förbättra oss och för att göra det så behöver vi våra gästers synpunkter.

Under vintern kommer vår spaavdelning få sig ett rejält lyft med utökade möjligheter till vila, fotbad och andra spännande saker. Hoppas ni får möjlighet att besöka oss då :) Våra rum kommer vi också att piffas upp under vintern!

Vad härligt att vår personal levererat, det gläder mig att höra

Varmt välkomna tillbaka

Med vänlig hälsning