Vi ble tatt imot av en hyggelig dame i resepsjonen. Resepsjonsområdet var stort og fint, og her var det både kiosk, restaurant og bar. Lørdag kveld var det underholdning.
Spaet var stort med mange kulper, flere badstuer, stillerom, fotbad, utebasseng med nok vann til at det dekket skuldrene og utlånsluer tilgjengelig, hvilestoler og ulike typer dusjer. Det var også tilgjengelig frukt, te og vann. Det var best plass der fredag kveld og før kl. tre på lørdag. Massasjen jeg booket var vel verdt pengene.
Rommet var stort med soverom, stue, en liten entre og et stort bad med både dusj og boblebad. Senga var god. Det samme var sofaen og stolen.
Maten i restauranten var god (alle tre måltider) med gode åpningstider slik at man kunne velge spisetider selv. Servicen var stort sett god.
Uteområdet var fint og det var en ekstra badstue ved stranda, samt fine turstier, ulike uteaktiviteter og flott natur.
Men...
Det hadde vært fint med variasjon i badekulpene. Alt vannet var like varmt, så med unntak av litt ulikt lys og lyd, ga de den samme opplevelsen.
Hotellet var ikke helt rent. Teppene i korridorene var gamle, slitte og flekkete. Senga hadde flere flekker. Sengetøyet virket rent, men det hjalp lite når ikke hele senga (bare overmadrassen) var dekket av det. Dusjhodet så flekkete ut. Det kan ha vært vasket, men burde vært pusset blankt. Så godt som hele det store badegulvet ble fullt av vann og såpe ved dusjing. Den ene gardinen var på tur ned fra stanga. Jeg merker at jeg blir generelt skeptisk til renholdet på hele hotellet når slike synlige ting ikke er ordnet opp i.