Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
CheapTickets
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (453)
Filtrer anmeldelser
453 resultater
Vurdering fra reisende
151
154
80
42
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
151
154
80
42
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 453 anmeldelser
Anmeldt 21. februar 2020

Jeg og min kona droppet innom her på vei fra Gøteborg på vei hjemover. Vi kom på grunn av spa avdelingen. Den hadde det meste. Men fordi det var vinterferie/sportslov,
var det litt for mange barnefamilier i avdelingen. Jeg elsker badstue, og har alltid store forventninger til hva en SPA avdeling kan tilby. Damp badstuen var fantastisk. Men den finske badstuen var ikke opp å gå. Den var ikke varm nok. Så her gikk jeg på en ordentlig skuff. Ellers innhold den det meste enn kan forlange.
Ellers var rommet helt grei, godt seng og greit bad. Frokosten var god, men jeg manglet speile egg eller omelett. Hotell eggerøre er IKKE godt.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Vi ble tatt imot av en hyggelig dame i resepsjonen. Resepsjonsområdet var stort og fint, og her var det både kiosk, restaurant og bar. Lørdag kveld var det underholdning.

Spaet var stort med mange kulper, flere badstuer, stillerom, fotbad, utebasseng med nok vann til at det dekket skuldrene og utlånsluer tilgjengelig, hvilestoler og ulike typer dusjer. Det var også tilgjengelig frukt, te og vann. Det var best plass der fredag kveld og før kl. tre på lørdag. Massasjen jeg booket var vel verdt pengene.

Rommet var stort med soverom, stue, en liten entre og et stort bad med både dusj og boblebad. Senga var god. Det samme var sofaen og stolen.

Maten i restauranten var god (alle tre måltider) med gode åpningstider slik at man kunne velge spisetider selv. Servicen var stort sett god.

Uteområdet var fint og det var en ekstra badstue ved stranda, samt fine turstier, ulike uteaktiviteter og flott natur.

Men...

Det hadde vært fint med variasjon i badekulpene. Alt vannet var like varmt, så med unntak av litt ulikt lys og lyd, ga de den samme opplevelsen.

Hotellet var ikke helt rent. Teppene i korridorene var gamle, slitte og flekkete. Senga hadde flere flekker. Sengetøyet virket rent, men det hjalp lite når ikke hele senga (bare overmadrassen) var dekket av det. Dusjhodet så flekkete ut. Det kan ha vært vasket, men burde vært pusset blankt. Så godt som hele det store badegulvet ble fullt av vann og såpe ved dusjing. Den ene gardinen var på tur ned fra stanga. Jeg merker at jeg blir generelt skeptisk til renholdet på hele hotellet når slike synlige ting ikke er ordnet opp i.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Irenenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Hotellet har en svært begrenset menu (særdeles lite utvalg). Maten var meget kald ved servering, noe som gjorde matopplevelsen trist. Man må forvente et måltid med en serveringsklar temperatur til den prisklassen når to voksne må betale nærmere 600 kr. De ansatte gir ingen informasjon ved innsjekk annet enn å anvise rommet. Når man går forbi resepsjonen viserikke resepsjonistene interesse for sine gjester. Sengene på rommet har harde/vonde madrasser og putene er ennå mer grufulle. Disse er små (som pynteputer) og ikke som en vanlig sovepute. Hotellet har også begrenset med treningsapparat i innendørs treningsrom (utegymmet er dog bra og inneholder en fin aktivitetsløype). Det at man ikke har mulighet til å løpe på en tredemølle innendørs trekker veldig ned. Spa avdelingen med basseng er stort men vannet et grumsete og ser møkkete ut. Får man vannet i munnen smaker dette salt og svette. Noe som ikke er særlig delikat for et spa. Lysforholdene på hotellet er også dårlig. Uteplass/veranda/svømmebasseng er ikke opplyst. Det er også dårlig med lys på rommet/spiseområdet. TV på rommet har veldig begrenset med kanaler (ingen internasjonale/norske). Søppel på rommet ble heller ikke tømt på 2 dager. Synes dette stedet ikke fortjener å kalles et innbydende spa hotellet. Det er flere par som reiser hit og som ønsker et avslappende opphold, som i stedet blir veldig skuffet over stedet!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 499I123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susanne Åhlund, Hotelldirektör på Vann Spa Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020
Google-oversetting

Hej !
Stort TACK för din feedback. Vi är glada att ni tar er tid att skriva till oss och lämna synpunkter. När det gäller maten så ska den självklart serveras varmt och det ska vara en härlig smakupplevelse. Jag ska prata med vår kökschef om vad som kan ha hänt under er vistelse.
Vi har beställt ett nytt löpband då det vårt nuvarande nyligen gått sönder ,så det är på gång. Vi har ett underbart utomhusgym som jag hoppas ni provade. Vårt spa består av saltvatten som är ett mycket uppskattat inslag där man slipper stark klorlukt och känslan av badhus.
Jag tar alla era synpunkter på allvar och tittar över dessa. Jag hoppas att få ser er som gäster här hos oss igen och hoppas då kunna leva upp till era förväntningar. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Anna / Hotellchef Vann

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Nettsidene har en stor mangel, og det er beskrivelse av hvordan spatidene fungerer. Dette er veldig enkelt forklart på en plakat i resepsjonen, men denne mangler på nettet. Spa er tilgjengelig for boende gjester fritt fra morgenen til 1500, etter det må man booke to timers slotter. Skriv det på hjemmesiden like enkelt som på plakaten i resepsjonen!

Restauranten er god, maten og betjeningen er bra. Servicen er rask. Veldig tydelig at lunsjen var rester fra middagen før, men det hadde ingenting å si for kvaliteten.

Spaet er helt ok, mangler bare boblebad og litt større variasjon på de små avlukkene. Fin stemning, ig mange typer badstu å velg mellom. Badstu ved sjøen, og nydelig brygge. Generelt mange gode avslappingsarealer.

Rommet er relativt nyoppusset, men håndverkerne hadde ikke samme kvalitet som personalet. Gardinoppheng er ikke festet, gardinene har falt litt av opphenget, fotlistene og geriktene rundt den ene døren er løse og spriker. Veldig enkelt å fikse. Madrassen er også møkkete, med tydelige flekker. Igjen, utrolig enkelt å fikse. Rommet hadde vært perfekt på under en time.

Renholdet i fellesarealene er litt verre, teppene er flere steder rett og slett møkkete.

Bra Wi-Fi.

Alt i alt har vi hatt en god opplevelse, men små detaljer ødelegger for full pott.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 714bj_rnm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
246susanne_, Hotellchef på Vann Spa Hotell & Konferens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020
Google-oversetting

Hej! Stort TACK för ditt inlägg och för feedback. Härligt att höra att ni haft en bra vistelse, Vi ska självklart titta över de synpunkter ni nämner och rätta till dem.
Varmt välkomna tillbaka! Mvh Anna Lundqvist / Hotellchef Vann

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Var veldig fornøyd med både mottagelse i resepsjonen og ellers i bar og spisesal.
Spa avdelingen var fantastiskbra, med flere steder hvor man kunne slappe av i varmt godt vann. Det eneste som vi kunne tenkt oss var boblebad, men det fant vi ikke. Ellers ett meget bra sted og vi kommer igjen til neste år.

Romtips: Rommet var veldig bra, men savnet ett skrivebord.
Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kjasa2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser