370arildh
Førde, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Sindre A, General ManagerThon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. nov. 2018
Hei 370arildh,

Takk for gode tilbakemelding vedrørande mat og personell.

Thon Hotel Jølster har ei flott plassering, spesielt viss ein er glad i turar i flotte omgivelsar.
Blick von der Terrasse Richtung Gletscher
7.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    0.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
      0.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
      Flere måter å betale på
        0.4 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        Apartment is in the main house
        10.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        22.2 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
        26.5 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        jezero u chatek kempu HOv
        29.5 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        50.7 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        42.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
        Se flere hoteller i Skei
        Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Det første som møter deg er en stor lobby med fyr i peisen og mange separate sittegrupper med lekkert interiør. I tillegg et koselig barområde med flygel og dansegulv. Betjeningen er meget hyggelig og imøtekommende. Rommene er romslige og nyoppusset. Varmekabler på badet. Maten i restauranten er av gourmetkvalitet, frokosten variert og delikat. Beliggenheten med utsikt til høye fjelltopper og Jølstervannet er fantastisk. Konklusjon - lekkert nyoppusset, hjemmekoselig, virkelig et fantastisk «home away from home»

Dato for oppholdet: oktober 2018
        Takk, 50brittm
        Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde her en natt på vei til Bergen. Lurte litt på hvor vi skulle spise, men, valgte hotellrestauranten. God mat og veldig god service. Hotellet var også bra, med hyggelig betjening og pene rom med fantastisk utsikt. Veldig bra frokost. Både hotell og restaurant anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
        2  Takk, arildo274
        Sindre A, General Manager på Thon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei Arild,

Tusen takk for ei hyggeleg tilbakemelding.

Vi ønskjer deg hjerteleg velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 2. oktober 2018

For en herlig forandring , å komme til ett hotell som har fokusert på sofa , sittegrupper m peis til mange personer . Her slipper du å sitte på hoterom for det er så fint nede .
        Frokosten som vanlig på Thon meget bra .Serviceinstilt personale . Kommer gjerne igjen .

Romtips: Utsikt mot innsjø og fjell
        Dato for oppholdet: september 2018
        Takk, Rita E
        Sindre A, General Manager på Thon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Takk for tilbakemeldinga Rita.

Vi er godt nøgde med renoveringa som vi fekk gjort i vinter.
        Kjekt at du likte frukost og takk for kommentarane vedrørande personale.

Anmeldt 15. september 2018

På tur til årets første tur på hjortejakt i Sogn. Fast stopp. Hyggelig betjening, selv om de hadde sin fulle hyre med å servere gruppebesøk fra Kina. Det tok tid før vi fikk servering og vi ble litt utålmodige. Meget god middag.

Dato for oppholdet: september 2018
        • Reisetype: Reiste med venner
        Takk, KnutS193

Hei KnutS193,

Takk for tilbakemeldinga.
        Godt at de hadde tålmodigheit til å vente, sjølv om det tok litt tid.

Hjerteleg velkommen tilbake til neste år.

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Ankom Thon Hotel Jølster om kvelden og fikk det siste ledige rommet. Rommet meget bra, men badet var modent for reparasjoner. Om kvelden hadde hotellet buffet som var svært innholdsrik og velsmakende. Restauranten hadde også hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2018
        Takk, karinevan

Hei Karin Eva,

Takk for tilbakemeldinga di.
        Vi holder på å planlegge oppussinga for ein ny romfløy - så vi satsa på at den er klar til neste gong du kjem på besøk.
        Kjekt at du likte tilbodet i restauranten.