Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 124
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 124
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
ZenHotels.com
USD 112
Vis tilbud
eDreamsUSD 124
Agoda.comUSD 124
Algotels
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (362)
Filtrer anmeldelser
362 resultater
Vurdering fra reisende
94
139
81
32
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
94
139
81
32
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 362 anmeldelser
Anmeldt 30. november 2018

Jeg arrangerte et møte på hotellet. Møteromsfasilitetene var ok, lunsj var variert, delikat og velsmakende. Middagen var ok, men dessert var en skuffelse; tilsynelatende ikke fersk mangokake, pyntet med nugatti.
Jeg bodde på rom 308. Stort og godt rom med balkong. Problemet var at det var for varmt tross minus 8 grader ute. Da jeg hørte med resepsjonen fikk jeg vite at rommet hadde vannbåren varme og at det var vanskelig å justere ned temperaturen med rask effekt. Jeg ble da oppfordret til å åpne altandøren. Hvilket jeg gjorde. Konseptet funket greit frem til naboens kveldsrøyk sev inn i rommet.
Med lukket dør i ubehagelig varme sovnet jeg til slutt.
Mitt tips; kontroller ved innsjekking at temperatur på værelset kan justeres og tilpasses gjest.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2018

Her blir mann tatt i mot med vennlighet og en blir husket om en har vær der tidligere. Frokosten er nydelig og sengene gode å ligge i. Utsikt fra hotellet er fantastisk.
Jølster er en perle og verdt å besøke....

Romtips: Idylliske omgivelser
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, RennieF72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sindre A, General Manager på Thon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Hei RennieF72,

Takk for den flotte tilbakemeldinga.

Hjerteleg velkommen tilbake ved ein seinare anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Dette hotellet er opprinneleg eit gamalt og ærverdig hotell, som no er ombygd og blitt moderne og flott hotell. Plassert i nydelege omgivelser med muligheit for flotte fjellturar og bading i deira terapibasseng. Nydelg god mat med hyggeleg og imøtekommande personell

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 370arildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sindre A, General Manager på Thon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei 370arildh,

Takk for gode tilbakemelding vedrørande mat og personell.

Thon Hotel Jølster har ei flott plassering, spesielt viss ein er glad i turar i flotte omgivelsar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Det første som møter deg er en stor lobby med fyr i peisen og mange separate sittegrupper med lekkert interiør. I tillegg et koselig barområde med flygel og dansegulv. Betjeningen er meget hyggelig og imøtekommende. Rommene er romslige og nyoppusset. Varmekabler på badet. Maten i restauranten er av gourmetkvalitet, frokosten variert og delikat. Beliggenheten med utsikt til høye fjelltopper og Jølstervannet er fantastisk. Konklusjon - lekkert nyoppusset, hjemmekoselig, virkelig et fantastisk «home away from home»

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 50brittm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bodde her en natt på vei til Bergen. Lurte litt på hvor vi skulle spise, men, valgte hotellrestauranten. God mat og veldig god service. Hotellet var også bra, med hyggelig betjening og pene rom med fantastisk utsikt. Veldig bra frokost. Både hotell og restaurant anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, arildo274
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sindre A, General Manager på Thon Partner Hotel Jølster, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Hei Arild,

Tusen takk for ei hyggeleg tilbakemelding.

Vi ønskjer deg hjerteleg velkommen tilbake ved neste anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser