Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 245
Fullt refunderbart før fre. 26. apr.
Frokost inkludert
Agoda.com
kr 1 245
Fullt refunderbart før fre. 26. apr.
Frokost inkludert
Flere måter å betale på
Algotels
kr 1 355
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Øystein Høstela... S
Ås, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 12. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Blick von der Terrasse Richtung Gletscher
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
7.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
chalet
ZenHotels.com
  • Lol.travel
8.8 km fra Thon Partner Hotel Jølster
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Agoda.com
Flere måter å betale på
    0.4 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Booking.com
    kr 1 355
    kr 1 245
    Fullt refunderbart
    • Agoda.com
      kr 1 245
    • Algotels
      kr 1 355
    • Trip.com
    0.0 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Vandruchebane
    Booking.com
    kr 1 400
    • Agoda.com
      kr 1 400
    • ZenHotels.com
    • eDreams
      kr 1 400
    20.8 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Hotels.com
    kr 2 700
    kr 2 300
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
      kr 2 300
    • Agoda.com
      kr 2 700
    • eDreams
      kr 2 700
    23.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Lokale smakar. Historisk miljø.
    Booking.com
    kr 1 710
    • Expedia.com
    • MakeMyTrip
      kr 1 690
    • Priceline
    26.5 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 280
    Fullt refunderbart
    • Expedia.com
    • Priceline
    • Hotels.com
      kr 1 280
    31.7 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    42.1 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    50.7 km fra Thon Partner Hotel Jølster
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Skei
    Anmeldelser (373)
    Filtrer anmeldelser
    373 resultater
    Vurdering fra reisende
    99
    140
    81
    34
    19
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    99
    140
    81
    34
    19
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    5661 av 373 anmeldelser
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Vi hadde et kort opphold på Thon Hotel Jølster på vår reise gjennom vestlandet

    Det var veldig godt å komme frem til hotellet, sette fra seg kofferten på rommet, gå rett ned til restauranten og få servert et nydelig måltid for så å gå opp til rommet for ei god natt søvn. Hyggelig betjening i resepsjonen. Førsteetasjen var veldig vakkert møblert, rent og pent.

    Minus: ble ikke tilbudt vann ved ankomst som Thon Discovery-medlem. Servitørene i restauranten var utrolig tafatte!! Vi ble spurt om hva vi ville drikke omtrent før vi kom til bordet, og vi fikk ikke drikkemeny da det ga merarbeid på de i restauranten fikk vi høre. Når vi spurte om hvilken øl de hadde så fikk vi et kort svar; Carlsberg. Når jeg ba om brus litt ut i måltidet av en jeg trodde var servitør så fikk jeg til svar at hen skulle finne en annen servitør først

    Med den gode middagen ferskt i minnet så gleder vi oss på frokosten, til tross for at vi var forberedt på restriksjoner i forbindelse med korona. Og vi ble så skuffet! Stemningen i frokostsalen var også veldig trykket og ampert, og vi ble møtt av den ene korte og lite vennlige servitøren etter den andre.

    Frokosten skulle serveres til kl 11 på helg, men jeg så ingen servitører ved maten da jeg hentet meg kaffe til rommet kl 1055. Mens jeg skulle trykke på kaffemaskinen så hadde jeg sett meg ut det siste kaffebrødet som stod på bordet, og med det samme jeg trykte på knappen på kaffemaskina så kom det sannelig en servitør og spiste det siste kaffebrødet rett foran meg!

    Så gikk vi opp til rommet for å hvile en time før utsjekk og kjøreturen videre, og uheldigvis var det daglig rengjøring på naborommet. Det small og ristet i veggene mens de redde opp senger og støvsugde, og det ble alt annet en hvile på øyet.

    Dette ble en veldig dårlig start på dagen, og avslutning på oppholdet - derav maks 2 stjerner

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, 1sannanas
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

    Andre gangen vi bor her. Oppgradert og oppusset siden sist. Ikke helt fornøyd med rommet til tross for dette. Vindu med utsikt rett mot svømmebassenget. Veldig lite bad. Kunne ikke være to ser samtidig. Ellers så var det god service og godt renhold i disse koronatider. Rommet trekker dessverre ned i den totale vurderingen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    2  Takk, benttte
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

    Thon Hotel Jølster ligger fantastisk til. Vi ble godt mottatt selvom vi ikke forstod hverandre helt ved innsjekking, men det løste seg. Rommene var fine, men vi savner air-condition da vi hadde problemer med å sove på natten pga varmen. Pga korona så ble frokost servert på en spesiell måte, men det var bra løst av hotellet.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, arildth
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. januar 2020

    Et koselig, gammelt hotell med hyggelig betjening og god mat. Jeg spiste "Jølsterørret", denne kan anbefales! Rommet var rent og pent, men noe slitt. Men viktigst, sengen var god. Det er gode parkeringsmuligheter like utenfor hotelldøren.

    Romtips: Rom med utsikt mmot Jølstervatnet.
    Dato for oppholdet: januar 2020
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Rom
      • Service
    1  Takk, olen61
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 7. november 2019

    Vårt rom var veldig spartansk utstyrt. Ikkje glass, kun ein stol på eit dobbeltrom, ikkje papir og penn. Fekk ikkje tilbud om flaskevann ved innsjekk som Thonmedlem
    Elles var det god mat og hyggelige betjening.

    Dato for oppholdet: november 2019
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    1  Takk, Solveig270
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser